Силните изяви на Николай Тодоров и неговият Ливингстън продължават. Българинът

...
Силните изяви на Николай Тодоров и неговият Ливингстън продължават. Българинът
Коментари Харесай

Ники Тодоров с нов гол, Ливингстън пак бие и вече е втори в Шотландия

Силните изяви на Николай Тодоров и неговият Ливингстън не престават. Българинът записа следващи 90 минути на Острова, като бе с съществена заслуга за успеха с 2:0 като хазаин на Дънди Юнайтед в среща от 9-ия кръг на Чемпиъншип.

Роденият в Плевен голмайстор още веднъж се притече на помощ на сътрудниците си в защита, като през първия час игра старши треньорът Дейвид Хопкин му бе дал своя вот доверие като централен бранител. Припомняме, че преди няколко седмици българинът изяви готовността си да играе там, където е необходим на тима.

Впоследствие някогашният национал на Шотландия прати Тодоров на обичайна му позиция - на върха на офанзивата, като единствено 16 минути бяха нужни на Николай, с цел да се разпише, повиши на 2:0 и в действителност оформи крайния резултат в мача.

Със извоюваните три точки Ливингстън събра 18 в актива си и към този момент е единствено на 3 зад водача Сейнт Мирън. Родният гений пък има 15 мача и 4 попадения на сметката си през актуалната акция във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР