Силни думи отправи доайенът на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов

...
Силни думи отправи доайенът на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов
Коментари Харесай

С емоционална реч Вежди Рашидов отказа да е председател

Силни думи насочи доайенът на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов към народните представители, които втори ден не могат да изберат ръководител, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Никога през живота си не съм слагал пред името си нищо. От положителното име, което човек сътвори няма купа по-голяма, съобщи Вежди Рашидов.

" Продължаваме промяната " направиха доста огромна крачка – това се желае, желае се да работим за българския народ и ви приветствам, обърна се Рашидов към представителите на групировката.

Когато оттеглихме достойното име на Росен Желязков – добър човек, попитаха ме може ли до момента в който Народното събрание проработи и се сформира, в името на това българският парламент да се сглоби, да седнем и да работим, да създадем комисии, сподели още Рашидов по отношение на това, че неговото име бе посочено като консенсусно предложение.

Това не е смешка, отговорността е ужасно огромна, предизвести Рашидов.

От най-високата естрада в страната той се извини на Корнелия Нинова за острите влизания, които са имали през годините. До през днешния ден ме гризе съвестта, че съм позволил с една дама по този начин да се държа, сподели той.

Моля, от тук нанатък отдръпвам номинацията си. Оттеглям в името на разсъдъка и ви апелирам, доста ниско стойте до хората, съобщи Вежди Рашидов.

Депутатите в 48-ото Народно заседание ръкопляскаха на крайници след речта на Вежди Рашидов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР