Силна емоция, съпроводена с музика и много любов владяха залата

...
Силна емоция, съпроводена с музика и много любов владяха залата
Коментари Харесай

През 2019-та: Пловдив ще е култура и... любов!

Силна страст, съпроводена с музика и доста обич владяха залата на Драматичния спектакъл при показване програмата на Пловдив като Европейска столица на културата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 

Сигурен съм, че 2019-та ще е годината на Пловдив; ще е годината, в която всички ще приказват за Пловдив и това ще даде отражение дълго време след по-късно, съобщи от сцената мощно разчувствуван кметът Иван Тотев.

" Искам да пожелая на всеки един от вас страстта, която аз изпитах сега, когато чух името " Пловдив. Уникална е ", върна лентата преди 4 години той, а точно - преди 4 години на тази дата (5 септември) градът под тепетата стана първият български град, завоювал влиятелната купа.

" Тогава не съм си представял какво голямо значение има това за бъдещето на Пловдив. От този миг насетне Пловдив стана един друг град, който към този момент печели своите дивиденти, престиж и имидж от това, че е културна столица ", съобщи още градоначалникът. Иван Тотев не пропусна да благодари на безусловно всички пловдивчани, съпричастни към концепцията, както и на всички, взели участие в подготовката през годините. " Аз съм сигурен, че идната година ще е годината на Пловдив, ще е годината, в която всички приказват за Пловдив и това ще даде отражение дълго време по-късно. "

А на сцената - под формата на кино, танц, музика и песни, оживяха главните акценти в стратегия. Вижте подбрани моменти от представянето.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР