Сигурни сме, че всеки човек има свои очарователни характеристики, които

...
Сигурни сме, че всеки човек има свои очарователни характеристики, които
Коментари Харесай

8 очарователни хора с уникален цвят на кожата

Сигурни сме, че всеки човек има свои очарователни характерности, които го вършат неповторим. Хората, разказани по-долу, са привлекли вниманието по целия свят с помощта на необичайния си цвят на кожата. Те безусловно не се срамят от своята уникалност и всеки един от тях се трансформира в същинска сензация.

Кони Чиу

Кони Чиу е родена в Хонг Конг и като четвъртото дете в китайско семейство тя е единственото, което е родено с албинизъм. След това Кони и фамилията й се реалокират в Швеция, където тя израства, изучавайки свободни изкуства и публицистика. На 24-годишна възраст тя стартира кариерата си на модел, а през днешния ден е и джаз певица – постоянно я канят да взе участие на огромни събития и в джаз клубовете.

Никия Феникс

Американският модел Никия Феникс се откроява от останалите хора с помощта на тъмната си кожа, естествената си коса и луничките, покриващи цялото й тяло. Необичайният външен тип на младата дама бе видян от един от членовете на компанията Alternative Apparel, която създава маркови облекла, когато Никиа отиде да изпие чаша кафе в малко кафене. Оттогава тя се трансформира в обществено лице на рекламни акции на Coca-Cola и Target.

Стивън Томпсън

Стивън Томпсън, в никакъв случай не е мечтал за кариера на модел. Но един ден ориста го тласна към фотограф, който беше впечатлен от невероятния външен тип на Стивън. Той направи няколко фотоси и те бяха отпечатани в списание – и по този начин историята за триумфа на Томпсън стартира. Снимките му са непрекъснато присъстващи на страниците на фешън списания и той е издирван за рекламните акции на водещи марки. През 2011 година красивият мъж албинос стана лице на стилната къща на Givenchy.

Уини Харлоу

Необичайният външен тип на Уини (тя има витилиго) притегли вниманието на Тайра Банкс. Тя видя профила й в Instagram и я предложения да взе участие в 21-ия сезон на America’s Next Top Model, в който младата дама зае 5-то място.
Сега Уини Харлоу е лицето на марката за всекидневно облекло Desigual в Барселона, дружно с бразилския модел Адриана Лима.

Ава Кларк

Ава Кларк е афроамерикански албинос. Със своята руса коса, зелено-сини очи и розови устни, това момиче завладя света на модата: фотоси на тази чудотворна жена се появиха на страниците на фешън списания като Vogue, Denim и VIP. Според диагнозите на лекарите младата жена трябваше да ослепее до момента. Но с помощта на напъните на родителите на Ава, тя чете, играе балет и даже съумя да притегли вниманието на изтъкнати фотографи.

Худия Диоп

Худия Диоп е 19-годишна сенегалска жена, която беше видяна от организация, която й предложи работа в стилния бизнес. Сега тя завладя интернет със своите зашеметяващи фотоси, които й донесоха повече от 235 000 почитатели в Instagram. Худия въодушевява другите да одобряват тяхната характерност: „ Ако имате шанс да бъдете разнообразни от другите, в никакъв случай не се променяйте! “

Анастасия Жидкова

Настя Жидкова, която е наричана най-красивото момиче албинос в света, е родена в Русия през 1996 година Този млад и невероятен модел промени образа на модата и промишлеността в Русия. Настя също е надарена певица, която постоянно споделя работата си в YouTube.

Лола Чуил

Повече от 464 000 души наблюдават живота на тази ученичка в Instagram (въпреки че тя има единствено 39 изявления!). Лола живее в Лос Анджелис, учи в гимназия и приказва 8 езика. Тя има доста необикновена форма на хубост: кожа черна като въглен и елегантни устни, нос и очи, които от време на време наподобяват като че ли са нарисувани. Последователите на Лола я съпоставят с младата Наоми Кембъл и предвиждат, че тя ще има сполучлива кариера като топ модел.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР