Сигурен съм, че уважаемата журналистка г-жа Цветанка Ризова ще зададе

...
Сигурен съм, че уважаемата журналистка г-жа Цветанка Ризова ще зададе
Коментари Харесай

Политолог избухна: 3 въпроса за 500 млн. лв. към Бойко, които Цветанка Ризова няма да зададе

Сигурен съм, че уважаемата журналистка госпожа Цветанка Ризова ще зададе най-малко някои от следните въпроси на господин Бойко Борисов. Макар и маловажни на фона световната човешка история и растящата цена на яйцата преди Великден, тези въпроси въпреки всичко имат своето място в българската гласност, изключително по време на предизборна акция:

 1) по каква причина под управлението на ГЕРБ господин Божков е получил незаконно/нелегитимно 500 млн. обществени средства като несъбрани такси за хазартни игри. (Дали механически се е случило поради закон, признат от парламентарното болшинство на ГЕРБ или поради интерпретацията на закона от комисията, подчинена на Горанов, е без значение – отговорността е на еднакъв политически индивид и неговия водач.);

2) в случай че повода за противозаконния бонус са подкупи към господин Владислав Горанов, както се твърди в листата „ Магнитски “, може ли сходна спекулация да се случи зад тила и без присъединяване на господин Борисов;

3) в случай че сходно политическо знамение въпреки всичко се е случило, какво е правила всеки месец ПР-ката на господин Борисов в офисите на господин Божков.

Реклама

Досега господин Борисов не е дал директни и разбираеми отговори на тези въпроси, а това прави присъединяване на ГЕРБ след изборите във властта мощно проблематично.

В последна сметка устойчиво или несигурно държавно управление не може да се прави с претенденти за „ Магнитски “ или разчитащи на благосклонността на прокуратурата политици.

 Пост на политолога Даниел Смилов във фейсбук, заглавието е на Narod.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР