Сигнал до Narod.bg от нюзрума на bTV осветли драма, която

...
Сигнал до Narod.bg от нюзрума на bTV осветли драма, която
Коментари Харесай

Драма в Narod.bg: bTV спря предаване на Натали, второ е на път въпреки чадъра „отгоре“, Хекимян мълчи гузно

Сигнал до Narod.bg от нюзрума на bTV осветли драма, която тече под повърхността и нервира експертите в малкия екран – предаване на закриляната „ от горната страна “ Натали Трифонова е свалено от ефир безшумно и неусетно, с цел да не се обиди русата хала и менторът й от върховете на страната.

Вътрешният източник навлезе и в конкретика: „ Преди 2 месеца bTV спря предаването „ Геймър “, на което водеща беше точно Натали Трифонова. Като човек от кухнята ще ви издам, че предаването беше спряно заради  нулева гледаемост.

По-интересно е, че всички в малкия екран се вършим, че това неуместно предаване изобщо в миналото е съществувало. Няма фенове, които да питат къде е предаването, надлежно шефът Антон Хекимян реши да не афишира обществено неуспеха на русокоската, спрягана като рисково близка до водещ политик.

Реклама

А когато едно предаване е било толкоз рекламирано и стартирано, би трябвало да се изясни на драгия фен, че го спираш заради липса на рейтинг.

Надеждата на всички в bTV е последващо свалено безумство от ефир да е „ Култ “ с водеща Натали, което е предаването с най-нисък рейтинг в малкия екран.

Чрез вашата естрада ще попитам и още нещо – за какво bTV мълчи след неуспеха на новогодишната „ Сцена под звездите “ и в частност на Столична община за избора на некадърни водещи?

Тогава виновността беше изсипана върху Николаос Цитиридис, само че не той бе основният провинен за неуспеха, а точно Наталия, която забравяше сюжета и не можеше за импровизира – това разясняват всички в нюзрума. Колкото и да я бута БоЕко, тя става за Околовръстното “, приключва леко жестоко сигналът до Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР