Шведската компания Candela с право се смята за световен лидер

...
Шведската компания Candela с право се смята за световен лидер
Коментари Харесай

Шведи предложиха на венецианците електрически заместител на гондолата

Шведската компания Candela с право се счита за международен водач в производството на електрически плавателни съдове. Сега техният богат опит докара до създаването на неповторимия P-8 Voyager.

P-8 Voyager е основан на известната електрическа лодка Candela C-8. Има сходна технология на така наречен подводни криле, които могат да трансформират ъгъла на надолнище, като по този метод разрешават скорости до 30 възела (почти 56 км/ч).

`Шведи

Освен това лодката е чудесна за региони, където е изключително мъчно за дребни плавателни съдове да маневрират заради мощно люшкане и лимитирано пространство. Точно такова е ситуацията във Венеция, където шведите показаха P-8 Voyager.

Важно за бъдещите притежатели е, че P-8 Voyager е доста елементарен за поддръжка. Това е по този начин, тъй като лодката употребява доста елементарен електрически мотор Candela C-POD. Двойка от тези мотори обезпечават общо 68 конски сили и непосредствено задвижват витлата, въртящи се в противоположна посока.
`Шведи

Производителят твърди, че C-POD моторът може да работи без поддръжка в продължение на 3000 часа (което е доста повече спрямо моторите с вътрешно горене, които изискват поддръжка на всеки 100 часа).

Също по този начин си коства да се означи, че P-8 Voyager има опция да се актуализира „ по въздуха “, което ще ви разреши да отстраните всички дребни проблеми, без да се свързвате със сервизни центрове.
`Шведи

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР