Шумен. 544 нарушения на скоростните режими са установени по време

...
Шумен. 544 нарушения на скоростните режими са установени по време
Коментари Харесай

544 нарушения на скоростните режими са установени по време на специализираната полицейска операция за контрол на движението в област Шумен

Шумен. 544 нарушавания на скоростните режими са открити по време на профилираната полицейска интервенция за надзор на придвижването в област Шумен, оповестиха от ОДМВР. 388 от нарушаванията са открити отвън обитаеми места, а 156 в обитаеми места. Екипи на пътна и охранителна полиция са ревизирали 531 моторни транспортни средства на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен, осъществени са инспекции на 625 лица. За разнообразни установени нарушавания са формирани 44 акта, наложени са 245 санкции с фиш.

За неизползване на предпазни системи са глобени 30 водачи и пасажери, петима са санкционирани са погрешно придвижване по пътното платно, седем за неосигуряване на преимущество на пътни транспортни средства. По време на инспекциите са открити двама водачи, които са управлявали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, един с над 1,2 промила и двама след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози.

Екипи на бранш „ Пътна полиция “ към регионалната дирекция са открили 361 нарушавания на скоростните режими отвън обитаемоте места и 135 в обитаемоте места. Проверили са 163 моторни транспортни средства. Установили са нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, за което са съставили 36 акта и са наложили 86 санкции с фиш. На територията на РУ- Шумен са тествани 140 моторни транспортни средства и 173 лица.

На територията на РУ- Велики Преслав полицейските екипи са направили инспекция на 92 водачи на моторни транспортни средства и 30 пасажери в колите. Установени са девет нарушавания на скоростните режими и те са отвън обитаемоте места. На територията на РУ- Нови пазар са тествани 60 моторни транспортни средства. Установените нарушавания на скоростните режими са 33, като 12 от тях са отвън обитаеми места, 21 в обитаеми места.

В обслужваната от РУ- Каолиново територията в границите на полицейската интервенция са тествани 76 моторни транспортни средства и 83 лица. Установените нарушавания на скоростта са шест.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР