Страшно много разчитам на тяхната подкрепа - майка ми и

...
Страшно много разчитам на тяхната подкрепа - майка ми и
Коментари Харесай

“Свекървището” мама Светла бе детронирана! Майката ан Алек попиля момичетата

" Страшно доста разгадавам на тяхната поддръжка - майка ми и сестра ми Люба. Ще ги срещна с Надежда и Маги и да чуя те какво мислят. С времето връзките с майка ми стават от ден на ден съкровени и дълбоки. Тя е извънредно любяща, подкрепяща. Това са най-важните хора в моя живот. Знам, че нищо няма да ми спестят и ще ми кажат тъкмо каквото мислят ", сподели пред камерите Алек преди да ги посрещне.

След това ги посрещна в имението в Родос, а на въпроса им по какъв начин се усеща, отговори: " Добре съм. В равновесие. Нещата са съществени. Ще ви срещна с две, може би едни от най-невероятните дами, които съм срещал до този миг. Истина е. Един минус не мога да кажа за двете ".

Тук майка му го попита най-важното за нея: " Коя би ти дала свободата да предстоящ подобен какъвто си. Без да желае да те моделира, да те превъзпитава. Всеки да си има своя територия, да си резервира своите ползи. Това е доста значимо. Да не се чувстваш заловен в някаква връзка, където би трябвало да се съобразяваш постоянно с мнението на другия и той не всеки път да е склонен с теб. И ти да правиш нещата не за, а макар ".

" И двете са такива ", безапелационен бе Младенов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР