Ще засилим присъствието си в Европейския парламент. Засега имаме един

...
Ще засилим присъствието си в Европейския парламент. Засега имаме един
Коментари Харесай

Стефан Тафров: ГЕРБ и ДПС са едно цяло в името на запазване на статуквото

Ще засилим наличието си в Европейския парламент. Засега имаме един народен представител, само че ще бъдат повече.Това съобщи претендентът за евродепутат от " - " Стефан Тафров в предаването " Офанзива " по Нова Нюз.

Не съм си помислил, че мога да се кандидатирам за два Народното събрание, по тази причина избрах този, в който ще бъда най-полезен, поради дипломатическата ми кариера и опита ми в Европейския парламент, сподели той.

По време на ръководството открихме, че и са едно цяло. Ако искаш да постигнеш единодушие с тях, би трябвало да приказваш с, сподели той. Тафров уточни, че до момента в който обстановката е такава, няма по какъв начин да ръководят дружно. Те са едно цяло в името на опазване на статуквото, добави политикът. По негови думи е имало моменти на мимикриране. Тафров съобщи,че във връзка с външната политика нямат разлики. Едно е реториката, друго е да построиш " Турски поток ", който обслужва ползите на Путин, добави той.

По тематиката за Северна Македония Тафров изрази вяра, че при конфликта с действителността, ръководещите ще се изчистят от антибългарските послания. Ако желаят РСМ да има европейско бъдеще, това минава през възстановяване на връзките с България, добави той. Тафров бе безапелационен, че Северна Македония би трябвало да включи българите в Конституцията.

В коментар за визитата на Си Дзинпин в Сърбия Тафров сподели, че по този начин страната се отдалечава от Европейския съюз. Като народен представител в Европейския парламент ще спомагам да се схване общ метод във връзка с Китай, съобщи политикът.

Във връзка с войната в Украйна Тафров изрази вяра, че Украйна ще успее да овладее обстановката по границата на Харковската област.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР