Подкрепете ме с преференция 102 и номер 22 на изборите

...
Подкрепете ме с преференция 102 и номер 22 на изборите
Коментари Харесай

Тодор Батков-син: Авторитетните институции заедно с българската писменост са в основата на държавната ни идентичност

„ Подкрепете ме с преференция 102 и номер 22 на изборите на 9 юни, с цел да бъда дипломат в Народното събрание на идеята за запазване на традициите и спорта в района. Спортното учебно заведение в Чепеларе, както и Националното учебно заведение за фолклорни изкуства  в Широка лъка са национално благосъстояние и заслужават поддръжка освен на локално, само че и на национално равнище “.

Това сподели претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС Тодор Батков-син по време на празника на гр. Чепеларе. Кандидатската листа на партията се срещна с кметовете на Чепеларе и Широка лъка - Боран Ханджиев и Васил Седянков.

Тодор Батков- наследник благодари за поканата да бъде част от празника на Чепеларе и подсети, че градът е зеленото сърце на България и e отечество на баба ми Зойка Кронева.

„ Щастлив съм, че хората тук пазят толкоз сърцато българското слово, културните обичаи и магичния ни фолклор! “, означи още Батков-син. 

На площада на Чепеларе той се срещна и с вицепрезидента на Република България – Илиана Йотова.„ С нея споделяме общи визии за потребността от нов подтик в развиването на Родопите. В 50-тот Народно събрание ще работя за разговора сред институциите и запазването на техния престиж, тъй като дружно с българската книжовност те са в основата на държавната ни еднаквост! “, показа Батков-син.

Празничната стратегия на претендента за народен представител от гражданската квота продължи със срещи с гласоподаватели в девинския квартал Настан и в смолянското село Кутела. Тодор Батков-син описа, че за него са същински зареждащи точно срещите с хората, от които научава доста за проблемите, които ги вълнуват и дружно разискват хрумвания за развиване на района.

„ Днес в кв. Настан с изключение на 24 май означават и кварталния си празник, който е мотив хората тук да се насладят на празничната стратегия, на фамилните сбирки и на многото радостни моменти дружно! Родопчани са известни с гостоприемството си и с необятните си сърца! Тук традициите се тачат от епохи и се предават на бъдещите генерации! “, изрази възхищението си Тодор Батков-син, чиято родова история е тясно обвързвана с района, а той самият не крие прочувствената си съгласуваност с Родопите. 

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР