Ще ги изчакам да се налудуват и когато му дойде

...
Ще ги изчакам да се налудуват и когато му дойде
Коментари Харесай

Бойко Рашков сече: Ще кажа къде са милионите от АМ „Хемус”, имам документи

„ Ще ги изчакам да се налудуват и когато му пристигна времето – ще кажа “. Така някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от Политическа партия Бойко Рашков разяснява пред Нова делото за 100 000 лева, което води против него ГЕРБ за изявленията му, че пари за Автомагистрала „ Хемус ” са отивали в партийните каси.

„ Аз не се тормозя от това. Когато пристигна време, съм подготвен в това число и да показва някои документи, в които това е видно.

Реклама

Не мога да се откажа от това, което съм прочел и това, което съм споделил, е че съм възприел тази информация по избран метод. Ще ги изчакам да се налудуват и когато му пристигна времето, ще кажа “, разгласи той.

„ Донякъде е и оперативна информация, която се съдържа в някои материали. Освен това хората са живи и здрави. Има доказателства за доказателства на тези големи финансови запаси, които са изтекли към доближени към ГЕРБ компании.

Парите са стигнали до кухи компании, от там до лица, които са ги употребили не за градеж на Автомагистрала „ Хемус ”, а са закупени скъпоструващи първокласни парцели в София ”, сподели още Рашков.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР