Шоуменът Димитър Маринов - Митьо Пищова коментира убийството на бизнесмена

...
Шоуменът Димитър Маринов - Митьо Пищова коментира убийството на бизнесмена
Коментари Харесай

Той проговори! Един човек знае истината за екзекуцията на Алексей Петров

Шоуменът Димитър Маринов - Митьо Пищова разяснява убийството на предприемача Алексей Петров.

„ Познавахме се с него от доста години. Беше доста хубаво и мъжко момче. Като чувам по малкия екран по какъв начин са го умъртвили, в гората, с пушка, това 100 % е професионална работа. Нищо чудно убиецът да е пристигнал от чужбина и в този момент, откакто си е приключил работата, към този момент е напуснал България без нашите служители на реда да могат да го заловен “, допуска някогашният другар на Иво Карамански-Кръстника.
-->
Пищова, е свалил цели 50 кг, похвали се пред „ Телеграф “ самият той

Това е станало със специфична диета, която включва любеница, сирене, домати и краставици и от 130 кг в този момент е тъкмо 80 кг.

„ Месо не лизвам от няколко години, ходя всеки ден по 5-6 км, а преди не слизах от колата по през целия ден и не свалях мобифона от ухото. Сега обаче съм тип-топ и отново станах плейбой и си разпарям женичките. Ама в този момент към този момент го давам малко по-полека. Но единствено по две едновременно поради сърцето, да не вземе и отново да ме съобщи “, твърди Любимеца на народа и познавач на женската хубост.

На 15 август тази година, в деня на Успението на Света Богородица, той отпразнува 68-я си рожден ден в заведение на Слънчев бряг. Вече няколко години от май до септември шоуменът не пропуща да разпусне в този курорт. Тази година за купона той събрал 140 правилни другари и бойни приятели от отминалите героичен времена. За тях той приготвил особено меню, с което, по личните му думи, им събрал очите.

„ Имаше пет нежни печени агънца, още и омари, скариди, миди, раци и други морски деликатеси. Всичко беше полято с отлежало 20-годишно уиски и подбрани скъпи изстудени виновност.

Само за питиетата съм дал 2400 лева, вардя си касовата записка. Имаше още 4 елитни манекенки и 10 от моята организация, които забавляваха гостите. А най-после след яденето и пиенето приключих в жакузито с две от девойките, с които си поиграхме няколко часа “, развълнувано изяснява половият спортист.

За рождения си ден тази година Димитър Маринов, както са същинските имена на Пищова, е помолил приятелите си и гостите да му подаряват единствено картини и икони. „

Получих 10 огромни икони, доста по-малки, както и 40 картини. Аз съм доста религиозен. Роден съм на Голяма Богородица, на гробищата в село Балван. Майка ми била бременна в последните дни и като се прибирала от равнищата, почнало да я напъва.

Спряла се на селските гробища и там на гроба на един поп ме родила. Затова и аз цялостен живот съм набожен. Баба ми ме е научила на това. Вярата ми се затвърди и през последните години, когато бях доста болен и доста хора съвсем ме бяха отписали. Аз обаче оживях и вярата ми в Бог ми оказа помощ за това.

Тази година до пролетта отново бях зле. Имах панкреатит, коленете бяха взели нещо да сдават багажа, само че пристигнах тука на Слънчака и се оправих със слънце, кални бани и море “, споделя Пищова.

Наред с почивката, Димитър Маринов не престава да се занимава и с организацията си за модели. Преди седмица е минал последният конкурс в Слънчев бряг, на който са се явили да вземат участие 20 красиви девойки, кое от кое по-красиво и секси.

На 68-я си рожден известният шоумен Митьо Пищова разгласи, че още веднъж ще се кандидатира за кмет на Велико Търново. „ Време ми е да се върна още веднъж в политиката и по тази причина през тази есен се мятам самоуверено в локалните избори.

Хората още веднъж ще си спомнят за мене. Ще се появя триумфално с конски файтон, с който ще сляза от Арбанаси в Търново. С мене ще има още цигански оркестър, кючекчийки, миски и манекенки. Ще разпределям кебапчета и кюфтета, бири-мири, лимонада за старите хора. Зная, че хората в Търново и по селата ме обичат и са моите правилни гласоподаватели. Затова съм сигурен, че аз ще съм новият търновски цар.

Няма тън-мън, да треперят противниците ми, ще ги отвея като куцо пиле домат. Нека да помнят цялостен живот страховития ми прякор “, пъчи гърди и е безапелационен Митьо Пищова. Това ще е четвъртата политически изява на Димитър Маринов.

През 2003 година той се впусна в конкуренцията за кмет на Велико Търново като претендент на Християнрадикалната партия. Тогава той засипа търновските поданици с вкусни мръвки и доста чалга. И в последна сметка съумя да завоюва освен това над 500 гласа. Две години по-късно той още веднъж се яви на избори като претендент за народен представител от листата на „ Евророма “ в Кърджали.

Неуспехът и този път не го отчая и Пищова се прицели напряко в десетката, откакто през 2006 година разгласи, че ще става президент на България. В последна сметка той не можа да събере нужните по закон 15 хиляди подписа и не се записва в ЦИК.

Но и това не го спря и 10 години по-късно, през 2016 година, той взе участие в президентските избори в тандем с паметния попфолк реализатор Радо Шишарката като негово вице. Парашутът му и тук не се отвори. Сега обаче Митьо е безапелационен, че мекият стол в кметския кабинет във Велико Търново му е към този момент в забрадка вързан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР