Шокиращи разкрития за Мерилин Менсън направи американската певица Фийби Бриджърс.

...
Шокиращи разкрития за Мерилин Менсън направи американската певица Фийби Бриджърс.
Коментари Харесай

Мерилин Менсън имал стая за изнасилвания

Шо киращи разкрития за Мерилин Менсън направи американската певица Фийби Бриджърс . Тя разгласи в Туитър, че Менсън имал „ стая за изнасилвания “ в дома си. Бриджърс посетила дома на Менсън с компания другари, когато била тийнейджърка. „ Бях му огромна фенка. Едно от пространствата в дома той назова „ стая за изнасилвания “. Тогава си помислих, че има чудовищно възприятие за комизъм, само че от този миг нататък престанах да му бъда почитател “, споделя 26-годишната изпълнителка. Тя разгласи, че поддържа всички дами, създали разкрития за издевателството, на който са били подлагани от рокаджията.

Фийби твърди, че представители на лейбъла, с който е работил Мерилин Менсън, някои музикални мениджъри и членовете на неговата тайфа са знаели за характера и изстъпленията му, само че са си мълчали, а в този момент се вършат на шокирани от обвиняванията към него.

Вече 15 дами са разказали за физическо или психическо принуждение, упражнено върху тях от Менсън. Крак повлече звездата от сериала „ Светът на Дивия запад “ Евън Рейчъл Ууд. Тя е имала връзка с музиканта в интервала 2007-2010 година

Бившата брачна половинка на Мерилин Менсън – бурлесковата танцьорка и модел Дита декор Тийз , обаче отбрани музиканта. В Инстаграм тя съобщи, че за 7 години връзки тя в никакъв случай не се е сблъсквала с сходно държание от страна на мъжа си. „ Ако се бях сблъскала, нямаше да се омъжа за него през декември 2005-а “, написа тя и признава, че причина за развода им били опиатите и съпружеските изневери на Менсън. Бракът на Дита с Мерилин устоя по-малко от година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР