Невена Цонева изтрещя тотално, след като си позволи да обиди

...
Невена Цонева изтрещя тотално, след като си позволи да обиди
Коментари Харесай

Невена Цонева се взе за движеща сила на света

Невена Цонева изтрещя тотално, откакто си разреши да обиди всички хора, трудещи се на бюро и готвещи манджи. Бившата певица на Слави Трифонов разгласява видео, в което изяснява по какъв начин хората би трябвало да следват фантазиите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Жената на барабаниста Венелин Венков – Венко, явно не се замисля, че има специалности, които би трябвало да се работят от някого и те са на бюро.

 

Почвате една работа в една работа. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се у дома, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай постоянно е една изнервена история. Не мога да си показва, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седнал съм по 8 часа зад бюрото и ще приказвам някакви нелепости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, тъй като това ви следва! Искате ли да стоите зад едно бюро, или предпочитате да сте свободни “ – философства Невена.

 

Трудът е показан като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води собствен подкаст на тематика мистерии в ютюб. Тя се изживява и като консултант по живота (лайфкоуч). Явно Цонева желае да накара дамите да изоставен скучната си работа и да си гледат кефа. Няма потребност и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави съзнателно е спряла опцията публиката да разяснява клиповете й, тъй като има доста рецензия, изключително за част от изявленията й, които са прекомерно повърхностни и обикновени. Тя популяризира и много тайни теории, отречени публично от науката.

 

„ Основната част от хората, които посещават заведенията, работят зад бюро и вървят да се разнообразяват по участия, с цел да може такива като да захлебват. Малко почитание към непознатия труд не е ненужно “, разясняват не без съображение в обществените мрежи.

 

Преди време брюнетката призна, че се е насочила към паранормалните феномени след предсказване, което също така я събрало с дългокосия Венко.

„ След едно присъединяване към мен се приближи мъж от публиката и ми сподели, че сега съм сама, само че скоро ще намеря верния човек в живота си. Тогава аз въобще не се усещах самотна, само че се замислих над думите му “, споделя певицата.

 

Малко след пророчеството на мъжа, който Цонева не е срещнала в никакъв случай повече, тя се срещнала с бъдещия си сателит в живота и скоро искрата на любовта пламнала сред тях. Именно паранормалното накара Невена да убеди мъжа си Венко да изоставен Слави Трифонов преди Великден.

Инфо: Уикенд

Тагове: Невена Цонева Слави Трифонов Венелин Венков – Венко
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР