Шокиращи подробности за жестокото убийство на 15-годишната Александра Мъчешану оповестиха

...
Шокиращи подробности за жестокото убийство на 15-годишната Александра Мъчешану оповестиха
Коментари Харесай

Ад! Извергът от Румъния горил жертвите си в крематориум

Шокиращи детайлности за жестокото ликвидиране на 15-годишната Александра Мъчешану оповестиха управляващите в Румъния, написа Блиц. Младото момиче изчезва на прибиране от учебно заведение. След като не могат да се свържат с нея по телефона, родителите й подават сигнал в полицията, с цел да може да стартира търсене.


Александра Мъчешану


Оказва се, че Александра се е качила на незаконно такси, карано от 65-годишния сериен палач Джордже Динча. Той откарва момичето принудително в къщата си в град Каракал, където го изнасилва и подлага на безчовечен мъчения.



След огледа на Къщата на ужасите, както я назовават в Румъния, се оказва, че Джордже Динча си е направил самобитен крематориум, където е изгорил тялото на Александра. Сред изпепелените остатъци служители на реда намират елементи и от друго тяло, а по-късно - и от трето.

Засега е сигурно потвърдено, че измежду жертвите на мъжа е и 19-годишната Луиза Меленку, студентка от Техническия университет в Крайова.


Луиза Миленку

В момента проверяващите се пробват да открият на кого принадлежи откритото трето ДНК. Случаят е стихотворец от профилираната румънска работа за битка с изключително тежки закононарушения.


Джордже Динча е направил признания за убийствата на Александра
и Луиза


Очаква се жертвите на Джордже Динча да се окажат доста повече. За последните няколко години в региона са изчезнали над 30 млади девойки и е изцяло допустимо някои от тях да са били отвлечени от мъжа.

Ужасяващият случай стана мотив Румъния да се раздруса от митинги и докара до отстраняването на висши служители на реда. Напусна и новоназначеният министър на вътрешните работи, който бе на поста си единствено от 10 дни, преди да се развихри абсурдът.

Това, обаче, не успокои недоволните жители, които продължиха да стачкуват, настоявайки за оставка на цялото държавно управление, което е от партията на социалдемократите.

Така младата и грубо убита Александра се трансформира в обединител на хората, които стачкуват за правото си да бъдат защитавани от страната, в която живеят.

Отвлеченото момиче е съумяло да се свърже три пъти на телефон 112, само че по този начин и не е получило поддръжка. С придвижване на следствието към дейностите на полицията на бял свят излизат още скандални условия.

Роднини на Александра настояват, че когато са потърсили подпомагане от полицията за издирването ѝ, им дали отговор, че ще би трябвало да си платят, в случай че се окаже, че тя е избягала сама. Те разкриват, че никой не е подходил съществено към тях и това също е забавило издирването.

Медиите в Румъния разпространиха и стенограма от диалога на Александра с дежурния в Каракал служител на реда. От нея излиза наяве, че той е подходил безусловно несериозно и непрофесионално. Дори кара уплашеното момиче да затвори телефона, до момента в който то, разплакано, моли индивида насреща да остане с нея.

Така от подаване на сигнала до издирването на адреса, където е била държана Александра, минават часове, до момента в който най-после към този момент е прекомерно късно. Дори и тогава се стига до още един парадокс. Когато намират къщата служителите на реда не влизат вътре, тъй като съгласно новите закони нямат право да извършат това без правосъдна заповед и чакат още непотребни часове, до момента в който не получат документа.

Случаят е още по-скандален, тъй като тайните служби в Румъния биха могли да получат информация за адреса на " къщата на ужасите " с акуратност до три метра, само че заради настоящото законодателство не са имали право да си сътрудничат с полицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР