Шофьорът, който се вряза с бус в пешеходци на многолюдна

...
Шофьорът, който се вряза с бус в пешеходци на многолюдна
Коментари Харесай

Атентаторът от Барселона може да е сред убитите в Камбрилс

Шофьорът, който се вряза с бус в пешеходци на многолюдна улица в Барселона, може да е измежду петимата обвинени терористи, които бяха убити от полицията в близкия курортен град Камбрилс.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ТЕРОРА В БАРСЕЛОНА

В отговор на въпроса дали водачът е измежду петимата убити, полицейският чиновник Жозеп Траперо съобщи, е „ полицейското следствие върви в тази посока “. Той добави, че има „ следи “ за това, само че не и „ съответни доказателства “. До момента са разпознати трима от убитите петима терористи.
 етвърти човек е задържан по отношение на терористичните набези в Барселона и Камбрилс, заяви каталунската полиция БГНЕС
Нарасна броят на жертвите на атентатите в Каталуния

14 души починаха, а 130 индивида бяха ранени при два атентата в Каталуния. 13 души починаха при атентат на оживена пешеходна улица в Барселона в четвъртък. По-късно при офанзива в курорта Камбрилс бяха ранени седем души, а жена, която е била измежду потърпевшите, умря в болница.

Издирват 17-годишен юноша за атентата в Барселона (СНИМКА)

Бял микробус връхлетя към 16,50 часа локално време през вчерашния ден пешеходците на улица " Ла Рамбла ", в туристическото сърце на Барселона, при което починаха 13 и бяха ранени към 100 души. Шофьорът на буса палач избяга.
 Испания атентати БГНЕС
СНИМКИ: НАПАДЕНИЕТО В КУРОРТА КАМБРИЛС

Около осем часа по-късно, малко преди среднощ, автомобил " Ауди А3 " се вряза в множеството на крайбрежния бул. в курорта Камбрилс, на 120 км южно от Барселона, ранявайки седем души, в това число един служител на реда. Жена, която е била ранена при офанзивата, е умряла в болница в петък. След офанзивата последва пукотевица, при която полицията ликвидира намиращите се в аудито хора - хипотетични терористи, опасани с подправени пояси с експлозиви.

Четвърти арест поради офанзивите в Каталуния

Полицията към този момент извърши четири ареста за нападенията в Каталуния. По-рано бе обявено, че по отношение на атентата се търси 17-годишен юноша, който евентуално е наел микробуса за нападението в Барселона. Полицията позволи, че той може да е физическият причинител на офанзивата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР