Шофьор на линейка е пребит в Бургаско след като се

...
Шофьор на линейка е пребит в Бургаско след като се
Коментари Харесай

Пребиха шофьор на линейка

Шофьор на кола за спешна помощ е пребит в Бургаско откакто се отзовал на сигнал за злополука. Инцидентът става в събота, когато автомобил блъска каруца с 8-годишно дете в нея. Докато пристигналият екип се пробва да прегледа потърпевшото момче, майка му и роднините атакуват водача на колата за спешна помощ.

Малко след 18 часа в събота екип на „ Спешна помощ “ се отзовава на сигнал за злополука сред бургаските села Руен и Ябълчево. По време на медицинския обзор роднините на потърпевшото 8-годишно момче атакуват водача на колата за спешна помощ.

Аз отидох да оказа помощ на водача, който също е младо момче, пожълтяло беше. Дръпнах го насам, да му помогнем с две думи към колата за спешна помощ и внезапно тълпата ми скочи върху мен не можах да схвана какво се случи.

На място идва полиция. Наложило се униформените да стрелят във въздуха, с цел да потушат напрежението, а водачът на колата за спешна помощ е закаран в болница. 

Той постъпва с диагноза разтърсване на мозъка, какъв брой е рисково... едно положение, съгласно това, което е разказано в документи, сътрудниците са отразили, че няма загуба или има краткотрайна загуба на схващане по време на самия случай.

За побоя полицията е задържала шестима мъже.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР