Shiseido анонсира своето парньорство с носителката на Оскар и модна

...
Shiseido анонсира своето парньорство с носителката на Оскар и модна
Коментари Харесай

SHISEIDO представя Ан Хатауей, новият глобален посланик на линията Vital Perfection

Shiseido анонсира своето парньорство с носителката на Оскар и фешън икона Ан Хатауей за Vital Perfection - водеща линия в битката против възрастта, дефинирана с последните открития на марката върху вътрешния капацитет на кожата.

Автентичността на Хатауей е обичана по целия свят, а естествената ѝ грациозност, съчетана с всеотдайната ѝ работа за Организация на обединените нации и други благотворителни организации, демонстрират нейната мощ и угриженост към другите. Ан Хатауей е олицетворение на вдъхновяваща жена, която ни предизвиква да предизвикаме вътрешния си капацитет, с цел да създадем един по-добър свят. Shiseido има вяра, че Ан Хатауей съвършено пресъздава многопластовата линия Vital Perfection, която разрешава на кожата да разкрие цялостния си капацитет. Нещо повече, тя е въплъщение на новото обръщение „ Потенциалът няма възраст “, което празнува вътрешната хубост, огряна от насладата от всеки идващ стадий на нашия живот.

Чрез посланието „ Потенциалът няма възраст “, Shiseido се надява да въодушеви своите клиенти да одобряват и да обикнат възрастта си, да се приспособяват към нея и да се впуснат в нови инициативи. Потенциалът е всъщност мощ от бъдещето, която можем да използваме в този момент, с цел да живеем животът, който желаеме. Потенциалът постоянно е в нас и постоянно можем да го използваме, без значение на какъв стадий от живота сме. И тъкмо както можем да обичаме сегашната си кожа, по този начин можем да се грижим кожата си в бъдеще време.

Базирана на десетилетия проучвания, линията Vital Perfection в този момент отива по-далеч и стартира да работи в естетика с естествените процеси в кожата, с цел да употребява нейния цялостен капацитет. В съгласуваност със съществуващите системи на кожата, в този момент тя усъвършенства качеството на потока от хранителни субстанции, които подхранват и разкрасяват кожата ви. По този метод се разкрива най-дълбокия капацитет на кожата, без значение от възрастта.

„ Ан Хатауей освен печели все по-голямо почитание по целия свят със своите актьорски качества и многочислени гении, само че нейната изисканост, адаптивност и уважителното ѝ отношение към вътрешната и външната хубост я вършат съвършен дипломат за Vital Perfection “, споделя Шихо Нагасака, вицепрезидент на световния маркетинг и връзка на Shiseido.

Хатауей изяснява по какъв начин “Потенциалът няма възраст ” резонира с нея и нейния житейски опит:

“Много е притеснително, че от време на време възрастта се оказва спънка за развиване. Аз избирам да я честваме, тъй като тя е подарък. За мен е вълнуваща привилегия да одъртявам и да имам опцията да узнавам повече за себе си. Надявам се, хората постоянно да се усещат разчувствани от минаващите години и да не стопират да провокират своя вътрешен капацитет. ”

“Опитах да влагам в кожата си, защото забелязах по дамите в фамилията ми, че тя е нещо, което един ден ще се грижи за мен, в случай че през днешния ден аз се грижа за нея. Сега разбирам, че кожата е обвързвана с цялостното ми здраве и благоденствие. С придвижване на възрастта излиза наяве, че хубостта несъмнено е нещо, което идва от вътрешната страна. ”

Хатауей беше привлечена и от философията на Vital Perfection за естетика с естествените процеси и капацитета на кожата: “Харесва ми, че Vital Perfection е основана, с цел да работи в естетика с тялото. Линията се базира на изследване на мрежите и процесите, които усъвършенстват качеството на потока от хранителни субстанции към кожата, което пък подсигурява, че тя наподобява по най-хубавия метод, работи дейно и естествено с тялото, давайки допустимо най-хубавите резултати от продуктите за грижа. ” “Винаги съм се възхищавала на философията на Vital Perfection, на това, по какъв начин съчетава елементарна грациозност, комплицирана традиция и познания, насъбрани с времето, по толкоз уравновесен и нюансиран метод “, споделя Хатауей.

Рекламният филм Vital Perfection

От септември, 2023, Хатауей ще съобщи на света посланието „ Потенциалът няма възраст “, което ще бъде подкрепено с неповторимо арт видео, снимано от международно приетото фешън, фотографскo и режисьорско дуо Luigi&Iango (Луижи Мурену и Ианго Хензи). Филмът, с присъединяване на Хатауей, разкрива силата на вътрешния капацитет посредством игра на слънчевите лъчи и употребява хармоничната природа на тъмнината и светлината. Видеото разкрива вътрешния капацитет по едно и също време като мрачевина и светлина, като искра, който не познава граници. Хатауей се надява, че феновете ще са толкоз въодушевени от кино лентата, колкото и тя: “Когато обсъждахме концепцията, концепцията зад нея, а и по време на снимането на кино лентата, говорихме доста за това какво в действителност е капацитетът и какъв брой е значимо да го подариш на себе си. Да повярваш, че твоя личен капацитет е постоянно с теб, там, където се срещат твоето минало, настояще и бъдеще. ” “Вдъхновението е на всички места – в светлината, във въздуха, в докосването, в музиката, в думите, в тишината, в другите, в самите нас. Разбира се, от време на време животът ни сервира неприятни изненади и постоянно можем да намерим причина да се изключим и да се затворим....но в случай че успеем да си спомним, че би трябвало да ценим хубостта към нас и да се вгледаме в нея, да я вдишваме, когато я забележим, тогава ще останем отворени към действителността, в която тази хубост съществува. Надявам се, че този филм ще даде на хората един скъп миг, в който да се вдъхновят от своя личен капацитет. ”

Ан Хатауей

Ан Хатауей е актриса, притежател на премия " Оскар ", известна също като реализатор, продуцент и фешън икона. Екранната ѝ работа ѝ печели влиятелни награди, в това число Оскар за най-хубава актриса в поддържаща роля за ролята й на Фантин в „ Клетниците “, както и награди „ Златен глобус “, SAG и BAFTA. Работата ѝ за малкия екран и носи премия Еми, а за осъществяванията си на сцената, тя е удостоена с премия „ Кларънс Деруент “, премия „ Люсил Лортел “ и премия „ Drama Desk “. През 2016 година Ан стана Глобален дипломат на дамите в Организация на обединените нации, където работи с UNWomen за приемане на договорености, свързани с работни места, които поддържат равенството на дамите. Тя също по този начин е в консултативния съвет на Lollipop Theatre Network - организация, която обезпечава разнообразни мероприятия в лечебните заведения, с цел да поддържа настроението на педиатрични пациенти, страдащи от хронични или животозастрашаващи болести и техните фамилии.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР