Shiba Inu (SHIB) и ORDI претърпяха благоприятно развитие. Междувременно Algotech

...
Shiba Inu (SHIB) и ORDI претърпяха благоприятно развитие. Междувременно Algotech
Коментари Харесай

Купуване на спада на Shiba Inu и ORDI? Насочете се към потенциално по-високи печалби с предварителна продажба на Algotech

Shiba Inu (SHIB) и ORDI претърпяха удобно развиване. Междувременно Algotech (ALGT) дава обещание апетитни облаги.

Дали тези позитивни събития покачиха цените на Shiba Inu (SHIB) и ORDI? Също по този начин, по какъв начин и за какво съгласно анализаторите облагите на Algotech (ALGT) я вършат криптовалутата, на която да се боърне внимание?



TLDR

  • Прогнозата за цената на SHIB за тази година е $0.0000202.
  • Състоянието на ORDI зависи от халвинга на Биткойн.
  • Algotech (ALGT) може да е една от най-печелившата криптовалута сега.

Прогноза за цената на SHIB: Shiba Inu претърпя внезапен скок в интензивността на китовете

На 19 януари 2024 година Whale Alert заяви за голяма транзакция на Shiba Inu (SHIB) от борсата Bitvavo към незнаен портфейл. Собственикът на портфейла изтегли 4.2 трилиона токена Shiba Inu (SHIB) на стойност $38.2 милиона.

Тази трансакция продължава наклонността, при която китовете трансферираха 15 трилиона SHIB на стойност 157.5 милиона за по-малко от 30 дни. Конвенционалната мъдрост гласи, че китовете се приготвят за огромно позитивно придвижване на цената на Shiba Inu (SHIB). В опит да се добави към това очакване, темпът на изгаряне на монети Shiba Inu се усили с 27,503.25% за 24 часа.

Въпреки това цената на Shiba Inu (SHIB) загуби 4.3% , спадайки от $0.0000092 до $0.0000088. Всички тези позитивни признаци не помогнаха на цената на Shiba Inu.

Въпреки това прогнозата за цената на SHIB за 2024 година е $0.0000202 . Анализаторите считат, че идната бича серия след халвинга на Биткойн може да подтикне SHIB към тези висоти.

ORDI претърпява коледно знамение

На 26 декември 2023 година крипто медиите оповестиха, че цената на ORDI е скочила с невероятните 37% на Коледа. Обемът на транзакциите ѝ също е надхвърлил $900 милиона. Увеличението на цената изтласка ORDI над пазарната капитализация от $1.5 милиарда.

Анализаторите означиха, че никакви съответни вести не са повлияли на скока, макар че други BRC-20 токени също означиха доста нарастване на цените. Те свързват необяснимия скок на ORDI с “Коледен пъмп ”, който Биткойн претърпява съвсем всяка година.

Скокът на цените провокира нараснал интерес към ORDI и го трансформира в една от най-добре представящите се криптовалути през декември предходната година.
Вълнението обаче скоро завърши, защото ORDI се срина от $75.16 до $53.77. Това е спад от 28.5% .

Въпреки това някои анализатори упорстват, че ORDI е една от алткойните, които би трябвало да се следят. Те предвиждат, че токенът може да доближи $79.64 тази година , в случай че халвинг събитието на Биткойн сполучливо задейства дълго чакания бичи пазар.

Algotech (ALGT) евентуално мож еда предложи по-добри облаги

С Algotech (ALGT) вложителите могат да чакат облаги. Предвижда се токена да нарасне с 275% , от сегашната си цена от $0.04 в първия стадий на обществената предварителна продажба до стартовата цена от $0.15. Това е повече от всяка облага, която ORDI и SHIB могат да предложат на вложителите през идващите няколко месеца.

Algotech (ALGT) обаче е доста повече от тези атрактивни облаги. Това е децентрализирана алгоритмична платформа за търговия с криптовалути , която има за цел да усили оптимално опциите за търговия на вложителите, употребявайки най-съвременни технологии.

Алгоритмичната търговия, предлагана от Algotech (ALGT), включва потреблението на изкуствен интелект , машинно образование и количествен разбор за автоматизиране на търговията с криптовалути, като се употребяват персонализирани алгоритмични/автоматични тактики за търговия. Algotech (ALGT) употребява тази автоматизирана търговия, с цел да понижи неефективността, която поразява ръчната търговия с криптовалути.

Algotech (ALGT) също по този начин автоматизира ръководството на риска посредством оразмеряване на позициите, диверсификация на портфейла и поръчки за прекъсване на загубите.

За да станете част от тази гражданска война в търговията с криптовалути, би трябвало да закупите ALGT. В момента токена се продава за $0.04 . В допълнение към облагата, осъществена от токена, вие получавате право на глас, печелите % от таксите, които Algotech (ALGT) начислява на сполучливите търговци на платформата, и притежавате част от софтуера.

Всичко това се съчетава, с цел да направи Algotech (ALGT) един евентуално добър избор за инвестиция.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР