Шеф-готвачът Андре Токев, който в неделя вечерта бе заловен да

...
Шеф-готвачът Андре Токев, който в неделя вечерта бе заловен да
Коментари Харесай

Андре Токев ще отърве затвора 


Шеф-готвачът Андре Токев, който в неделя вечерта бе хванат да кара пийнал с раздрани гуми и единствено по джанти белия си пикап „ Мерцедес “ в София, е бил преследван в продължение на 10 минути от три полицейски патрулки, научи „ Уикенд “ от очевидци на екшъна.

Популярният кулинар попадна в ареста на Четвърто РПУ, откакто дрегерът регистрира 1,9 промила алкохол в кръвта му, а последвалото здравно проучване откри 1,7 промила. От Софийската прокуратура оставиха за 72 часа зад решетките 52-годишния Токев, защото той е в изпитателен период на условна присъда за същото нарушение. В сряда вечерта кулинаря бе освободен против 3000 лв. гаранция, а брачната половинка му, която бе в правосъдната зала, се разплака.

Видимо смутен беше и Андре Токев. Той съобщи на съдиите, че не знаел по какъв начин се е стигнало до случая, тъй като не си спомнял нищо. „ Наистина, доста скърбя за случилото се, просто работя по 15-18 часа дневно. Не знам какво се случи, комплициран съм от цялото това нещо. Да, отговорен съм, съзнавам виновността си, само че апелирам да остана на независимост – аз не съм нарушител, нямам желание да се прикривам ”, съобщи пред магистратите готвачът очевидно смутен.

През лятото на 2019 година Андре Токев още веднъж бе хванат да кара пийнал пикапа си, този път от полицията във Варна. Тогава Токев подписа съглашение с прокуратурата, признавайки се за отговорен и получи условна присъда от 3 месеца отнемане от независимост с 3 години изпитателен период.

Ако бъде спазен закона, шеф-готвачът би следвало да влезе в пандиза. Очевидци на екшъна с Андре Токев разкриха пред „ Уикенд “, че известният кулинар е бил сгащен от полицията след няколко подадени сигнали от водачи в неделя вечерта на незабавния тел. 112. Возилото на шеф-готвачът се движело на зиг-заг по Околовръстното шосе и замалко да провокира няколко произшествия. Патрулните екипи на Министерство на вътрешните работи засекли Андре Токев в региона на Симеоновско шосе и Околовръстен път. Кулинарят не спрял на стоп палката и се наложило полицейско гонене.

„ Три патрулки бяха приклещили пикапа му и едвам откакто заградиха пътя му, той спря. Беше толкоз пийнал, че едвам слезе от колата си. Имаше препирня с служителите на реда, след което те му сложиха белезниците “, споделя свидетел на ареста на Андре Токев. Според думите му, е изцяло допустимо известния от разнообразни телевизионни формати кулинар да е провокирал злополука, преди да бъде погнат от полицията след сигнали от жители.

„ Той безусловно караше пикапа си по джанти. Сигурно е минал няколко пъти през големи бордюри, или е аварирал някъде “, позволяват очевидци на пиянската изцепка на Андре Токев. Някои пък са уверени, че той с изключение на пийнал, е бил и дрогиран. Бивши чиновници на кулинаря настояват, че той от години пушел марихуана. Не е ясно дали му е взета проба за опиати от служителите на реда и какви са резултатите от нея

Пиянската изцепка на Токев възмути доста от досегашните му фенове. 52-годишният кулинар нашумя преди години като жури в реалити формата „ Мастър началник “. Към днешна дата Андре Токев води кулинарното предаване „ Ловци на храна “ по Би Ти Ви. Засега не е известно дали след ареста на готвача от малкия екран ще продължат да излъчват предаването с негово присъединяване. Андре Токев е притежател на 2 първокласни ресторанта в центъра на София и финансовото му положение е цветущо. Заради това мнозина го винят, че не е употребил услугите на такси, или „ дринк енд драйв “.

Публична загадка в шоу средите е, че от няколко години Андре Токев има проблеми с алкохола. Той борел напрежението от работата благодарение на уиски и водка. Прблемът е, че по-късно очевидно сяда зад кормилото, с цел да кара.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР