Ясно е, че риалитито няма да обогати вътрешния ни свят,

...
Ясно е, че риалитито няма да обогати вътрешния ни свят,
Коментари Харесай

„Ергенът“ този път стъпи много накриво 


Ясно е, че риалитито няма да обогати вътрешния ни свят, няма да промени радикално живота ни, а дали самият Ерген ще си откри младоженка най-често също е под голяма въпросителна.

Ние, като фенове, би трябвало да разбираме това.

Но още по-добре би трябвало да го схващат продуцентите и кастинг шефовете, виновни за подбора на участничките, които с изключение на, че ще се борят за един мъж, ще са пред камери съвсем 24/7.

Тази година точно тук – в кастинга – „ Ергенът “ съществено стъпва изкривено.

Не тъй като съвсем липсва участничка без тежки филъри в устните, които, апропо, са обезпокоителен признак сами по себе си. Но нямаше потребност да гледаме по-задълбочено, нито пък да сме опитни психолози, с цел да направи усещане моделът, подхванат в този сезон.

В първата вечер влязоха млади дами, множеството от които намерено споделяха, че са израснали без бащинска фигура. А във втората предаването посрещна по-зрели дами, които пък една след друга споделяха, че имат (понякога не доста лек) бракоразвод зад тила си.

Знаем, че риалититата постоянно залагат на някаква персонална драма, с която считат, че в допълнение сграбчват фена и скъпото му любознание, единствено че има граници, които не трябва да се прекрачват.

„ Ергенът “ този път прекрачи границите с опит за трупане на рейтинг на гърба на състезателките си.

Няма да си играем на чичко Фройд, а и за какво?

И без тапия се вижда, че съзнателно са подбрани дами с „ багаж “ – контузии от предишното, свързани с мъже в техния живот или неналичието им. Вместо помощ или най-малко приятелско рамо, на тези дами в този момент ще им се даде присъединяване в извънредно обществен цирк.

Ще бъдат снимани на всяка крачка, затворени в първокласното имение, а и ще бъдат занапред насъсквани една против друга.

Дори самият Ерген някак усети, че обстановката е неправилна, когато една от дамите стартира да му споделя за нещастията в персоналния си живот, а той някак неудобно заключи, че това е прекалено много информация за първа среща.

И като загатнах филърите и пластичните намеси – даже и те биха могли да са стон за помощ.

Да пожелаеш не просто разкрасяване, а гротескна интервенция в лицето и тялото, нашепва, че някъде там, не доста надълбоко в душата, тлее проблем.

Огромният въпрос, който тупти в главата, до момента в който гледаме тези дами, е „ Защо?! “.

Защо някой е решил, че ще е занимателно тези дами освен да преминат кастингите, само че и да бъдат позволени до предаване, в което сигурно ще са като кобри пред флейтист – ще са насъсквани ту да танцуват, ту да хапят, ту да кротуват?

Определено не ни чака радостен сезон, с който просто да се позабавляваме вечер пред дребния екран.

Чака ни доста цирк, в който основните героини изобщо не трябва да са там.

Мануела Геренова

webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР