Водещата на спортната емисия новини по bTV и на последния

...
Водещата на спортната емисия новини по bTV и на последния
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев: Гергана е много добър и открит човек, аз съм темерут 


Водещата на спортната емисия вести по bTV и на последния сезон на „ Фермата “ Гергана Гунчева зарови томахавките с някогашния си мъж. Петър Бакърджиев, който й е сътрудник в малкия екран. Двамата към този момент са в прелестни връзки и даже неотдавна Мис България 2004 пусна във фейсбук извънредно благ привет във връзка рождения му ден: “Честит рожден ден на най-прекрасния татко другар и поддръжка ”, който изненада околните им и сътрудниците в нюзрума на bTV, написа Галерия.

Гергана и Петър стават двойка през 2012 година. За запознанството им е „ отговорна “ тяхна колежка, която ги показва един на различен в столичната зала „ Христо Ботев “ по време на волейболен мач. Сближават се по време на командировка в Чехия, когато били изпратени да отразяват Европейското състезание по волейбол за мъже.

Първи атакувал спортният водещ. Направил се на вманиачен, че си е не запомнил диктофона в хотелската стая и помолил Гергана да му услужи с нейния. Три дни по-късно двамата били засечени да си гукат в малко кафене, ситуирано в един от баровските квартали на Прага. След завръщането в България двойката на няколко пъти е забелязвана да интимничи в киносалоните на огромните търговски центрове в София, а единствено няколко месеца по-късно заживяват под един покрив и афишират, че са двойка. Миската е споделяла, че Петър е доста любезен и бързо я впечатлил, когато почнал да я ухажва. Предлага й брак след концерт на нейната обичана изпълнителка Лаура Паузини в Лондон, за който купил билети като сантиментална изненада.

Щом вижда пръстена, Гергана незабавно споделя „ Да “. После двамата си вземат бургери и сядат на бордюра на улицата, с цел да ги хапнат. Сватбата им не е помпозна и шумна, а напълно кокетна и радостна покрай Търговище – родния град на Бакърджиев. Двамата стават родители на Самуил и Максим. Момчетата упражняват футбол в „ Левски “ и мечтаят да бъдат професионални спортисти. Родителите им се разделиха в края на 2021 година, като дълго време криеха краха в връзките си в цялостна загадка и първа „ Галерия “ разкри истината.

Според осведомени Петър бил извънредно засегнат и доста тежко приел решението й че желае да търси щастието си на друго място. Петър Бакърджиев разкри, че животът с Гергана за него е сбъдната фантазия.

„ Бяхме дружно 10 години и това е един от най-хубавите интервали в живота ми. Тя е доста добър и открит човек. Аз съм по-затворен, напряко саможивец. “

Бакърджиев призна, че раздялата е била сложна, само че това е било най-хубавият избор в житейската обстановка, пред която двамата са били изправени. Миската не скри, че е отлагала цели две години развода с Петър и даже посещавала фамилен терапевт, уви – безрезултатно.

„ За мен решението беше премислено, не съм бързала. Сложно и сложно е, аз съм основател на раздялата, тъй като имам вяра, че хората би трябвало да бъдат щастливи в всекидневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е потребно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма кавги, да живеем в цялостен мир, силата се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех вярното решение, без да се двоумя “, разяснява преди време русокоската.

Самата Гери е израснала в семейство на разграничени родители. Нейният татко вицеолимпийският първенец по волейбол и някогашен треньор на националния тим Стоян Гунчев отпътува за Италия след развода с майка й Даниела Велчева, която в миналото е била състезателка и треньор. След раздялата с Гунчева, Петър взима фамилното им жилище и в свободното време се отдава в грижите за трите им деца. В последното от които е плод от любовта с Кристина Димитрова.

Според клюки обаче двамата към този момент не са дружно. След развода Гунчева също имала няколко афери, една от които с богат фамилен предприемач. Той я води на няколко екзотични пътувания през предходната година, само че пристрастеността сред двамата бързо изчезва и двамата се разделят. След това тя изкарала няколко краткотрайни връзки с други заможни господа, а дали сега има мъж до себе и си, остава загадка.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР