Колко взима един ерген в Ергенът“? Този въпрос тормози фенове

...
Колко взима един ерген в Ергенът“? Този въпрос тормози фенове
Коментари Харесай

Първият „ерген“ Виктор Стоянов е получил хонорар от 0 лева 


Колко взима един ерген в „ Ергенът “? Този въпрос тормози почитатели на риалити шоуто, изключително след третия сезон, в който „ момите “ са под всякаква рецензия и съгласно феновете на Алек Младенов би трябвало да му се заплащат нездравословни.

Е, първият ерген – Виктор Стоянов, отговори на този екзистенциален въпрос и колкото и да не ни се има вяра, май ще се окаже факт. Хонорарът му е бил тъкмо 0 (нула) лв.!

„ Когато ме поканиха на изявлението, несъмнено, един от първите ми въпроси беше какъв е хонорарът. Те ми споделиха, че няма хонорар за „ Ергенът “, тъй като не желаят да подкупват любовта. Продуцентите ми споделиха, че не желаят да бъдат причина Ергенът да пристигна и да срещне обичания човек поради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, до каква степен същинска, до каква степен нагласена, с цел да не дават пари “, разкри един от най-запомнящите се Ергени в шоуто.

Той призна, че единствената сума, която е получил, е била обезщетителна поради неплатения отпуск от работата му. Той помолил от продукцията да покрият най-малко трите месеца, в които няма да получава заплата

Виктор не крие, че неналичието на хонорар изумява всички негови близки и никой не му има вяра. Вероятно Стоянов се е надявал на повече задължения след „ Ергенът “, с помощта на високия рейтинг, който докара. Но уви, по думите му и това не се случило, оповестява hotarena
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР