Шайката ГЕРБ във Велинград се разпадна само седмица преди старта

...
Шайката ГЕРБ във Велинград се разпадна само седмица преди старта
Коментари Харесай

БЛАГА ВЕСТ: ГЕРБ във Велинград се разпадна!

Шайката ГЕРБ във Велинград се разпадна единствено седмица преди старта на предизборната акция за вота на 2 април! Повод за разкола в хунтата стана решението на Общинския съвет във Велинград предварително да освободи шефа на общинската болница в града доктор Данчо Гурдев.
 Данчо Гурдев ще се опита да сплоти Велинград против незаконната тайфа ГЕРБ
Това стана по-рано през днешния ден на постоянно съвещание на локалния парламент, а залата бе претъпкана от работещи в здравното заведение, пристигнали да поддържат доктора.

Д-р Гурдев нарушава закона за локалната администрация и не се преценява с решенията на общинския съвет, сбито заяви претекстовете за уволнението му кметът-гербопитек Костадин Коев.

Реклама

От общината потвърдиха, че Изпълнителна организация,,Медицински контрол ” е проверила болничното заведение и се чака отчет с констатациите.

След дълги диспути болничният началник бе освободен с 15 гласа “за “, а 12 от общинските съветници бяха „ срещу “. В знак на митинг против решението трима общински съветници от ГЕРБ напуснаха групата си в Общински съвет и остават самостоятелни.

Новият шеф на болничното заведение е доктор Заприн Пепелов.

Минути откакто бе освободен от поста доктор Данчо Грудев разгласи, че ще се кандидатира за кмет на Велинград, само че сподели повече детайлности.

Според осведомени той ще бъде подсилен от „ Промяната “ и ще се опита да сплоти хората против претендента на ГЕРБ.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР