Шампионите от Голдън Стейт се намират в може би най-лошата

...
Шампионите от Голдън Стейт се намират в може би най-лошата
Коментари Харесай

Факторът “Къри”

Шампионите от Голдън Стейт се намират в може би най-лошата си форма откогато Стив Кър е отпред на тима. Уориърс имат пет загуби в последните си седем мача, като сега са в серия от три послдеователни провали. Липсата на контузената звезда на тима Стеф Къри се усеща доста, а за това приказва и статистиката.

Анализаторите акцентират, че с Къри в състава Уориърс имат 10 победи и 2 загуби при приблизително 122.4 точки, маркирани на мач, 42% успеваемост в стрелбата от тройката и междинна точкова разлика по отношение на противника +10.6 точки. Когато обаче №30 не играе, нещата не са по никакъв начин розови за калифорнийци - салдото им е 2-4, а индикаторите също са разнообразни и доста по-ниски. Първенците на НБА вкарват по 104.8 точки на мач, точковата разлика е негативна (-3.0 на мач) и успеваемостта от тройката е по-ниска (32%).

Все още няма изясненост по кое време Къри ще се върне в игра, а последната информация сочи, че той ще премине нов обзор на 24 ноември и тогава ще се взема решение по какъв начин от Голдън Стейт ще действат със звездата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР