Треньорът на Черно море Илиан Илиев има огромна дилема за

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев има огромна дилема за
Коментари Харесай

Илиев до последно ще умува за включването на Мазир Сула

Треньорът на Черно море Илиан Илиев има голяма алтернатива за състава, с който да стартира в утрешното посещение на ЦСКА в София. 

Тя е обвързвана с това дали възобновеният от травмата диспечер Мазир Сула да излезе титуляр и в случай че това стане, който да отпадне от 11-те.

До този миг през шампионата Сула е употребен зад централния нападател или биваше подложен вляво в средата на терена, само че и в двата случая имаше голямо въздействие върху построяването на офанзивите със своята техника, креативност и ексцентрични хрумвания.

В четвъртък обаче, в случай че Сула е зад изнесения в офанзива Исмаил Иса или Атанас Илиев, това значи, че от 11-те ще отпадне капитана Даниел Димов. При състояние пък, че Мазир е отляво, навън ще е Андреяс Калкан.

Тук е значимо да се означи, че Димов и Калкан са извънредно мощни физически, енергични и дейни в двете етапи, като оказват помощ ефективно в отбранителен проект и са доста потребни при отнемането на топката от противника и прекъсването на офанзивите му.

И когато точката е влизала в проектите на Черно море, както ще бъде и против ЦСКА в идния конфликт, двамата най-често са били измежду титулярите, написа " Гонг ".
 Илиан Илиев: Ще опитаме да затрудним ЦСКА
Илиан Илиев: Ще опитаме да затрудним ЦСКА

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР