Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов коментира каква

...
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов коментира каква
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов: Порие е по-техничен от Фъргюсън, чакам завръщането на Сен-Пиер

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов разяснява каква е действителността за него при започване на подготвителния му лагер за идващия дуел.

Поредната отбрана на пояса му ще бъде против Дъстин Порие, на 07.09, в срещата на вечерта в Абу Даби.
 Нурмагомедов: Повече няма да се удрям в Лас Вегас. Никога!
Нурмагомедов: Повече няма да се удрям в Лас Вегас. Никога!

" Няма причина да желая да се удрям с Конър още веднъж "

Дагестанецът засегна забавни аспекти от своята лична реалност в смесените бойни изкуства, като разиска в ефира на BT Sport разновидностите, стоящи пред него на този стадий от кариерата му.

ЗА ДЪСТИН ПОРИЕ

" Харесвам стила му. Харесва ми работата с краката, както и бокса му. Уменията, с които разполага в тази тенденция. Много е техничен. Но има една уязвимост. С течение на времето се уморява. Така беше в доста от срещите му. Това би било пагубно за него против мен. При мен сигурно ще му бъде нужна доста сила. Разчита на багра в стойка. А против мен ще би трябвало да се замисли и за играта на земя ".
 Хабиб против Порие в Абу Даби!
Хабиб против Порие в Абу Даби!

Това ще се случи в идната галавечер на промоутъра UFC 242

ЗА ФЪРГЮСЪН

" Тони е доста добър. Порие е по-техничен от него. Всички споделят, че Фъргюсън е доста добър в стойка. Така е. Разполага с избрани умения. Но съгласно мен е кокалест. Точно по този начин, тази е думата. Не желая да го обидя, само че ще се нуждае от доста повече физическа мощ в среща с мен.
 Снимка 317401
Източник:

Да, заслужава мач за купата. Определено. Но ще би трябвало да се приготви по в действителност жесток метод, тъй като аз ще направя тъкмо това, в случай че се стигне до дуел посред ни ".
 Снимка 317402
Източник:

" Интересно е дали Джордж Сен-Пиер ще се върне в спорта или не. Така бих получил поредна спомагателна мотивация. Но дано създадем нещо кристално ясно - даже и след възможни победи над Порие и Фъргюсън, аз към този момент ще бъда номер едно в лека категория на UFC. За всички времена.

Това не е малко. Ще бъда неоспорим, непобеден в кариерата си първенец. Това ми подсигурява място в историята и опазване на моето завещание и шампионски път в спорта ".
 Хабиб: Порие не е притежател на краткотрайния пояс инцидентно, само че това не значи, че ще ме победи
Хабиб: Порие не е притежател на краткотрайния пояс инцидентно, само че това не значи, че ще ме победи

Двамата ще се изправят един против различен на 07.09, в Абу Даби

" Виждам младите състезатели. Много са стимулирани. Мен успехите обаче не ме касаят. Наистина. Не ме вълнуват. Искам да победя, върша всичко допустимо, с цел да стигна до триумфа, само че по-късно не ми подхожда славата. Вниманието, парите, медийните задължения... Честно казано това ме натоварва. Ако в някакъв миг преценява, че не съм задоволително стимулиран, ще спра.

Всички в Дагестан са стимулирани. Защото нямат нищо. Нямат личен дом, кола, популярност. Когато ги придобиеш, старанието, мотивацията ти се притъпяват значително. Не желая да се случи тъкмо това на мен.
 Снимка 404092
Източник:

Ронда имаше своите недостатъци, в случай че я вземем за образец, тъй като не овладя всички аспекти на известността и спортния си път. Не искам това да се случва с мен. Ще направя по този начин, че да не става по този начин.

Обичам спарингите, вълнението, срещите. Винаги бленувам да съм по-добър, по-добър, по-добър...
 Снимка 374119
Източник:

Повтарям се, само че това е истината за мен сега - победи против Порие и Фъргюсън ще бъдат ужасно стичане на събитията. Няма да има по-добър войник от мен в категорията ", сподели Нурмагомедов.
 Нурмагомедов: Конър Макгрегър ме помоли да не го умъртвявам
Нурмагомедов: Конър ме помоли да не го умъртвявам

" Това ли е първенец, който би трябвало да получи реванш? "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР