Шампионът и лидер в Първа лига Лудогорец честити Националния празник.

...
Шампионът и лидер в Първа лига Лудогорец честити Националния празник.
Коментари Харесай

"Лудогорец", "Левски" и ЦСКА честитиха Трети март

Шампионът и водач в Първа лига " Лудогорец " честити Националния празник. Същото направиха и столичните грандове " Левски " и ЦСКА.

" Честит 3 март! Поклон пред героите, извоювали свободата на родината ни! ПФК Лудогорец поздравява всички българи с настъпването на националния празник на България ", написаха разградчани на клубния уебсайт .

" 3 март постоянно се е отличавал на фона на останалите празници и празнувания... На фона на всички значими и светли дати, тъй като на този ден като че ли нещо те удря в гърдите, с цел да осъзнаеш измерението на случилото се и жестоката цена, която са платили предците ни.

Кара те да се почувстваш горделив и виновен. Без значение какъв брой години, епохи и генерации са минали, ние сме виновни пред всеки един български воин, дал живота си за родината. Всъщност, дал живота си за нас. Отговорни сме и тъй като във вените ни тече кръвта на всички тези, сложили България над себе си - от Аспарух и Симеон до Ботев и Левски, от хилядите безименни селяни, служащи и бойци до най-смелите генерали.

3 март е денят на кръвта... Не единствено на пролятата, само че и на нашата лична кръв, в която отеква заветът на всички тези, градили България 1300 години. И ние нямаме право да го забравяме.

Честит 3 март, левскари! 141 години от Освобождението на България! ", написаха от уеб страницата на " Левски " .

" Армейци, през днешния ден се навършват 141 години от Освобождението на България от турско иго.

На 3-и март 1878 година е подписан Санстефанският кротичък контракт, който поставя началото на Третата българска страна.

Нека си спомним за подвига на предците ни и съветските бойци, които дадоха живота си за свободата на България!

Честит народен празник! ", пишат от клубния уебсайт на ЦСКА .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР