Шалке 04 загуби тежко с 0:3 при гостуването си на

...
Шалке 04 загуби тежко с 0:3 при гостуването си на
Коментари Харесай

Шалке 04 се прости с мечтите си за ШЛ

Шалке 04 загуби тежко с 0:3 при гостуването си на Кьолн и съвсем несъмнено се сбогува с възможностите си за завръщане в Шампионската лига. След изиграването на 2/3 от сезона в Бундеслигата “миньорите” към този момент са на 10 точки от четвъртия Борусия (Мьонхенгладбах), който дори е с мач по-малко. “Кралскосините” даже ще да изпаднат от шестицата, в случай че в неделя Волфсбург надвие Унион (Берлин). Шалке няма победа от шест кръга насам, като в тези дуели е осъществил единствено 1 гол.

И довечера футболистите на Дейвид Вагнер демонстрираха, че са надалеч от нужната кондиция. Още до 9-ата минута домакините бяха вкарали един гол посредством Себастиан Борнау и различен не им беше зачетен поради засада. В 39-ата Джоб Кордоба направи 2:0 и направи задачата на “04” съвсем невъзможна.

Pictured left:
-Jhon Cordoba, forward
-Köln's top goalscorer

Pictured right:
-Sebastiaan Bornauw, centre-back
-Köln's second-top goalscorer pic.twitter.com/GMHFXrtWL9
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) February 29, 2020
Върхът на безличното показване на гостите пристигна в 75-ата, когато вратарят Александер Нюбел си вкара един от най-комичните автоголове, на които сме ставали очевидци.

В същото време Кьолн се радва на добра форма и натрупа 9 точки в последните си четири мача, с което е на най-високата си позиция в класирането от началото на сезона - десета. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ Бундеслига 24 кръг, събота 29 февруари  Кьолн 3:0краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР