Шакира за първи път коментира раздялата с дългогодишната си половинка

...
Шакира за първи път коментира раздялата с дългогодишната си половинка
Коментари Харесай

Шакира с първи думи след раздялата с Пике

Шакира за първи път разяснява раздялата с дългогодишната си половинка - футболиста Пика. Звездите се разделиха през юни след повече от 10 години взаимен живот поради невярност на Пике.

В интерво за американското списание Elle тя призна, че крахът на връзката ѝ е донесъл доста тежки прекарвания, свързани с битката за настойничество над синовете ѝ. Обвиненията в укриване на налози са съдействали още повече за отрицателните страсти в живота ѝ през този интервал, който тя назова " един от най-мрачните ". 
                             

Шакира сподели още, че " да пишеш музика е като да отидеш на психиатър, единствено че е по-евтино " и съпостави творчеството със сал, за който се вкопчва давещ се човек.

Певицата за първи път описа в детайли пред изданието по какъв начин претърпява раздялата с Пике: „ Наистина е мъчно да приказвам за това персонално, изключително откакто за първи път жегвам тази тематика в изявление. Мълчах и просто се пробвах да обмисля нещата. Трудно ми е да приказвам за това, изключително тъй като към момента съм обезпокоена, тъй като съм пред обществото и тъй като нашата разлъка не е естествена разлъка. Така че беше мъчно освен за мен, само че и за децата ми. Невероятно мъчно. Папараците непрекъснато дежурят пред дома ми и няма къде да се скрия от тях с децата, с изключение на у дома. Не можем да се разхождаме в парка като обикновено семейство, нито да ядем сладолед, нито да вършим нищо, без папараците да ни дебнат. Така че е мъчно. 

Introducing ELLE’s October 2022 cover star,: “I feel very fulfilled, as a mother and as a wife. And now it’s going to be my turn. ”
— ELLE Magazine (US) (@ELLEmagazine)

И се пробвах да мълча за тази обстановка пред децата си. Опитвам се да го върша и да ги пазя, тъй като това е моята задача номер едно в живота. Но по-късно те чуват нещо в учебно заведение от приятелите си или се натъкват на неприятни вести в мрежата и това просто ги наранява, разбирате ли ”, показа изпълнителката. 

Шакира призна, че децата ѝ мъчно претърпяват раздялата на родителите си, а самата тя е засегната от обстоятелството, че всичко се е случило в сложен за нея интервал. „ Опитвам се да скрия обстановката от тях, доколкото е допустимо. Тя е доста тъжна за две деца, които се пробват да преживеят раздялата на родителите си. И от време на време просто ми се коства, че всичко това е неприятен сън и в един миг ще се събудя. Но не, същинско е. И това, което също е същинско, е разочарованието, което изпитвам, когато видя нещо толкоз свято и особено, колкото си мислех, че връзката ми с бащата на децата ми е превърната в нещо вулгаризирано и обезценено от медиите. И всичко това, до момента в който татко ми беше в реанимация, а аз се борих с разнообразни проблеми. 

Shakira x Elle
— (@House_Mebarak)

Както към този момент споделих, това е може би най-мрачният час в живота ми. Но тогава се сещам за всички тези дами по света, които минават през сложни времена, обстановки толкоз неприятни, колкото моите, или сложни като моите, или по-лоши. За дами като мен, които имат вяра в фамилните полезности, които са мечтали да имат едно семейство за цялостен живот, да видят, че тази фантазия е разрушена на части, е едно от най-болезнените неща, през които човек може да премине. Но мисля, че дамите сме издръжливи. Тази резистентност ни е вродена ", добави още тя.

Певицата означи още че хората, които най-вече ѝ оказват помощ да се оправи с компликациите, са точно децата ѝ. „ Справям се с това, като си подсещам, че би трябвало да бъда образец за децата си, че би трябвало да бъда това, което желаят. И също по този начин желая да бъда покрай всички хора, които ми демонстрираха своята обич и поддръжка. Това е най-голямата ми мощ. Това е най-мощният ми мотор сега ”, сподели Шакира. 
                             

По тематиката за борбата за попечителството певицата посочи, че каквото и да става, Пике за нея остава татко на децата ѝ и се надява, че те ще съумеят да „ схванат кое е най-хубаво за бъдещето им, личните им житейски фантазии и какво е заслужено решение за всички участници. "

Шакира отхвърли да разяснява в детайли новия романс на Пике и новините в медиите за изневярата на футболиста. „ Тези детайлности са прекомерно персонални, с цел да ги споделя, най-малко тъкмо в този миг - всичко е още ново. Мога единствено да кажа, че вложих всичко, което имах в тази връзка и фамилията ми ”.

Шакира, която е с 10 години по-възрастна от Жерар Пике, също обърна внимание на обстоятелството, че е направила избрани жертви и отстъпки, с цел да поддържа обичания си в спортната му кариера.

„ Един от нас двамата трябваше да пожертва нещо. Или той ще приключи контракта си с Барселона и ще се реалокира с мен в Съединени американски щати, където се развива моята кариера, или аз ще би трябвало да го направя. Така че един от двамата трябваше да постави това изпитание и да направи тази жертва. И аз го направих. Оставих кариерата си на назад във времето и се реалокирах в Испания, с цел да го поддържам, с цел да може да играе футбол и да печели трофеи. И това беше жертва за любовта “, сподели Шакира.

 



Шакира и Жерар Пике бяха дружно 11 години. От връзката си имат двама сина - 9-годишния Милан и 7-годишния Саша. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР