Севернокорейският лидер Ким Чен-ун поздрави руския президент Владимир Путин за

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун поздрави руския президент Владимир Путин за
Коментари Харесай

Ким Чен Ун пръв поздрави Путин за рождения му ден

Севернокорейският водач Ким Чен-ун поздрави съветския президент Владимир Путин за 70-ия му рожден ден . Това заяви Централната телеграфна организация на Корея (KCNA), предава ТАСС.

Уточнява се, че в поздравлението си севернокорейският водач е отбелязал заслугите на Путин в " построяването на мощна Русия ". „ Днес Русия сполучливо пази достолепието на страната и главните си ползи от провокации и закани от страна на Съединените щати и техните васални сили. Това не би било допустимо без вашето водачество и воля “, сподели Ким Чен-ун.

Ръководителят на Северна Корея също изрази вяра за по-нататъшното развиване на двустранните връзки в духа на договореностите, които бяха реализирани по време на първата среща на водачите на двете страни във Владивосток през 2019 година

По-рано ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров съобщи своите поздравления на президента на Русия. Той означи, че Путин играе основна роля в живота на чеченския народ. Кадиров също по този начин приказва за обстоятелството, че Путин управлява Русия, която беше в дълбока икономическа и политическа рецесия, и съумя бързо да реши главните проблеми на страната. Ръководителят на Чечения пожела на съветския глава здраве, дълъг живот и триумфи в службата на родината.

На 7 октомври Владимир Путин навърши 70 години.

Източник: ТАСС


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР