Севернокорейският лидер Ким Чен Ун и дъщеря му наблюдаваха демонстрация

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун и дъщеря му наблюдаваха демонстрация
Коментари Харесай

Щерката на Ким Чен Ун лъсна в Gucci на военна демонстрация

Севернокорейският водач Ким Чен Ун и щерка му следиха проява на военновъздушните сили на страната. В Северна Корея бе маркиран Денят на летците, а събитието се е провело в незнаен град.

На фотосите, публикувани от държавното управление, се виждат татко и щерка, облечени напълно в кожени облекла - Ким е в черно, а щерка му, чието име се счита, че е Ким Джу-ае, е с вишнев кожен шлифер.

Световни медии незабавно обърнаха внимание и на обстоятелството, че тя носи първокласни очила от марката Gucci.

Това не е първият път, в който дъщерята на вожда е забелязвана да носи скъпи облекла и маркови аксесоари. Резолюция 1718 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации не разрешава износа на първокласни артикули за Северна Корея, само че очевидно това не пречи на елита на Пхенян да се снабдява с такива продукти.

Ким Чен Ун постоянно е забелязван да носи носи швейцарски часовник IWC Schaffhausen, а брачната половинка му Ри Сол Джу е почитател на чантите на Dior.

Тъй като точната дата на раждането на севернокорейските водачи се пази в загадка, допуска се, че Ким Джу е родена към 2012-2013 година и е на възраст сред 9 и 11 години. Мнозина международни анализатори считат, че точно тя е готвена за идващ властник на Северна Корея.

Смята се, че Ким Чен Ун има по-голям наследник, роден през 2010 година, и по-малко дете с незнаен пол, родено през 2017 година Ким Джу-ае постоянно съпровожда татко си в разнообразни задължения, доста от които и военни. От публикуваните фотоси излиза наяве, че двамата са били мощно приветствани от севернокрейски военни, след което са били и на армейски концерт. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР