Сестрата на бившия военен министър и лидер на ВМРО Красимир

...
Сестрата на бившия военен министър и лидер на ВМРО Красимир
Коментари Харесай

Внезапно е починала сестрата на Каракачанов

Сестрата на някогашния боен министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов е умряла ненадейно, излиза наяве от жалейки на стената ѝ във фейсбук. Светлана Каракачанова-Немска беше началник на правната дирекция в Националната здравно-осигурителна каса, оповестява dir.bg.

Трагедията с 49-годишната Светлана се е случила в края на април. Тогава от фамилията ѝ разгласяват в нейния фейсбук профил тъжната новина.

" Вчера на 28-ми загубихме нашата блага майчица. Нямаме думи, с които да опишем празнината, която ти остави след теб. Маме, за какво стана по този начин, за какво не можем повече да те забележим, да те прегърнем. Винаги ще те помним, маме! Винаги ще помним по какъв начин се грижеше за нас, по какъв начин се жертваше. Ще помним смеха ти, твоята усмивка, ще помним живота ти и в никакъв случай няма да забравим на какво си ни научила и възпитала. Как върви времето единствено? Беше с нас оня ден и към този момент те няма! Надаваме се да си на по-добро място и се надявам да се срещнем още веднъж някой ден. Ще бъдем добре, маме. Не се тревожи за нас! Знаем, че постоянно ще ни гледаш и ще ни закриляш. Нека бъде светлина! Почивай в мир! ", написаха в обществената мрежа синовете ѝ Димитър и Александър.

Причината за гибелта на Светлана Каракачанова-Немска не е ясна, само че по неофициална информация няколко дни преди да издъхне тя е претърпяла хирургическа намеса.

Сестрата на водача на Вътрешна македонска революционна организация е била заровена в гробищен парк " Бояна " на Разпети петък. Точно месец по-рано тя е отпразнувала 49-ия си рожден ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР