Серия разследвания на Narod.bg показаха ясно, че кметът на Несебър

...
Серия разследвания на Narod.bg показаха ясно, че кметът на Несебър
Коментари Харесай

Narod.bg до прокуратурата: Как кметът Николай Димитров назначи незаконно свой човек за шеф на общинско предприятие в Несебър

Серия следствия на Narod.bg демонстрираха ясно, че кметът на Несебър Николай Димитров е неотложно да бъде предаден на прокуратурата.

Причини да искаш – противозаконни обекти, които заплащат наеми, само че не и към общинския бюджет, бизнесът на брат му с PVC дограма на троини цени и заигравки с Митьо Очите са единствено част от престъпните сюжети.

Нов сигнал разкри по какъв начин Николай Димитров си е назначил комфортен шеф на общинско дружество „ Благоустрояване, комунално стопанство и озеленяване ” (БКСО) в Несебър.

Реклама

Данните са елементарно проверими и държавното обвиняване няма забележима причина да не си свърши работата, в случай че по някакъв метод прокурори не са свързани с оялия се кмет, разяснява осведомител на Narod.bg.

Сюжетът стартира през 2008 година, когато е извършен конкурс за назначение на доближения до кмета Димитър Стоилов Панев за шеф отдел „ Търговия ”. Поради това, че в Единния класификатор на длъжностите условието за заемане на такава служба е претендентът да има 4 години управителен опит, а Панев по това време е на 28 година и все още не е работил нищо друго, с изключение на лятото на личната си сергия, Николай Димитров прави нова скица.

Кметът, взел властта за сефте през далечната 2007-а, предлага на правилният Димитър Панев да му се признае за управителен опит това, че е бил шеф на личната си компания, без личен състав и без съвсем никаква активност.

Така „ нашият човек ” печели състезанието, назначен е нелегално на позицията, а в следствие е повдигнат до зам.-директор и най-после до шеф на общинското дружество „ Благоустрояване, комунално стопанство и озеленяване ” в Несебър.

Очаквайте продължение в Narod.bg, с цел да научите за връзката на кмета Николай Димитров с неотдавна задържания Паскал Апостолов, шеф на „ Местни налози и такси ” и какви услуги се постанова да прави шефът на БКСО-Несебър Димитър Панев

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР