Сериозно увеличение на доверието към Бойко Рашков в Перник се

...
Сериозно увеличение на доверието към Бойко Рашков в Перник се
Коментари Харесай

ГЕРБ се тресе: „Магнитски“ срина хунтата в Перник, Бойко Рашков води убедително

Сериозно нарастване на доверието към Бойко Рашков в Перник се чака на тези избори, за смут на шайката ГЕРБ. Бившият Министерство на вътрешните работи началник, по време на който Бойко Борисов попадна в ареста, води листата на ПП-ДБ в миньорския град.

Източник на „ Галерия “ разкри, че Рашков ще събере гласове по две линии. Човекът на „ Промяната “ има негласната поддръжка от кмета Станислав Владимиров. Станката, както е прочут последният, пък получил предварителна поддръжка от Кирил Петков и Асен Василев за локалните избори наесен. Владимиров към този момент разгласи, че ще играе за кмет като самостоятелен претендент.

Припомняме, той беше изключен от Българска социалистическа партия на последния конгрес поради рецензии към водача Корнелия Нинова. Градоначалникът има съществено въздействие и сигурно много от правилните му хора биха подкрепили листата на Рашков.

Реклама

По принцип в Перник най-силни резултати записва ГЕРБ. На тези избори водачът там беше заменен изненадващо.

Бившият финансов и здравен министър Кирил Ананиев печелеше безапелационно изборите, само че Бойко Борисов постави на негово място за лидер кумеца си Георг Георгиев.

Причината, съгласно източник на Narod.bg е, че Ананиев е чичо на интонации от „ Магнитски “ Владислав Горанов. Изплашен, че може да бъде вкаран в идващ US-списък на корумпираните, Борисов предпочел да изчегърта всякаква връзка с пробития към този момент Влади Горанов.

За негова неволя, обаче, новият лидер на ГЕРБ-листата в Перник, е неузнаваем за гласоподавателите в региона и това наклонило резултата към по-висок % за Бойко Рашков.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР