Сериозна промяна, свързана с гаранцията на Васил Божков.Софийският градски съд

...
Сериозна промяна, свързана с гаранцията на Васил Божков.Софийският градски съд
Коментари Харесай

Изненадваща промяна с Васил Божков! Решението

Сериозна смяна, обвързвана с гаранцията на Васил Божков.

Софийският градски съд понижи избраната от Софийската градска прокуратура парична гаранция на Васил Божков от 1 500 000 лева, на 500 000 лева, оповестиха от пресцентъра на съда. Определението на съда е дефинитивно.
-->
Гаранцията е наложена по делото за проведена незаконна група, пране на пари и противозаконна активност с културни полезности.

Съдът съобрази, че е налице обосновано съмнение за осъществяване на голям брой и разнообразни по своя темперамент незаконни действия, които са и с висока социална заплаха. В определението си съдът е показал, че мярката е вярно избрана по своя тип, само че е прекалено висока.

Причината е, че обвиненият е под домакински арест по друго дело, което лимитира опциите му да извършва в цялостен размер стопанска и трудова активност. Освен това обвиненият има възбрана за овакантяване на страната и върху по-голямата част от имуществото му, са наложени разнообразни обезпечителни ограничения.

На 5 септември Софийският апелативен съд наложи домакински арест с електронна гривна на Васил Божков във връзка с едно от делата против него, свързани с хазартна активност. Решението беше взето, откакто правосъдният състав се съвещава повече от един час. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР