Сериозен бунт зрее в Продължаваме промяната срещу одиозния депутат Настимир

...
Сериозен бунт зрее в Продължаваме промяната срещу одиозния депутат Настимир
Коментари Харесай

Бунт в Narod.bg: ПП скочи срещу Настимир Ананиев, убива партията с целувка от ГЕРБ

Сериозен протест зрее в „ Продължаваме промяната ” против одиозния народен представител Настимир Ананиев. Съучредител на партията на Кирил Петков и Асен Василев сигнализира пред Narod.bg, че изританият от ВОЛТ „ модернизатор ” води Политическа партия към крах тъкмо както преди този момент вкара в батака Меглена Кунева и Мая Манолова.

Канското недоволство против Властимир, както депутатите назовават нагаждача, е подбудено от обстоятелството, че съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев са му поверили управлението на районните структури – Настимир да взема решение кой какво ще прави по места в „ Продължаваме промяната ”.

Реклама

Вътрешнопартийно се приказва, че Настамир Ананиев щял по този начин да подреди нещата, че в последна сметка Политическа партия да се прегърне с хунтата ГЕРБ и Българска социалистическа партия на Корнелия Нинова, което тотално ще убие партията, а гласовете за „ Промяната ” да прелеят към съветската пета колона „ Възраждане ”, ядосва се информаторът на Narod.bg.

Очаквайте единствено в Narod.bg – кой е ученикът в рискова непосредственост до Настимир Ананиев и дали политикът не би трябвало да се проверява за педофилия?
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР