Семейството на операторката Галина Хътчинс, застреляна от Алек Болдуин на

...
Семейството на операторката Галина Хътчинс, застреляна от Алек Болдуин на
Коментари Харесай

Семейството на убитата операторка бесни, погнаха Болдуин

Семейството на операторката Галина Хътчинс, убита от Алек Болдуин на снимачната площадка на кино лентата " Rust ", съди американския артист, като претендира за " доста " обезщетение за нелепата ѝ гибел.

Болдуин е държал револвер " Колт " по време на подготовка за уестърна в Ню Мексико през октомври, когато изстрелва военен патрон и убива Хътчинс.

На конференция през днешния ден юристът Брайън Паниш твърди, че " безразсъдното държание и ограниченията за понижаване на разноските " от страна на Болдуин и другите продуценти на кино лентата са довели до гибелта на Хътчинс. Адвокатът, представляващ брачна половинка на Хътчинс Матю и сина ѝ Андрюс, показа и лист с 15 индустриални стандарта, които съгласно него продуцентите са пренебрегнали на снимачната площадка. Сред тях са неизползването на реквизитен револвер, вместо същинско оръжие, неналичието на лица, квалифицирани да боравят с оръжие на снимачната площадка по време на фотосите, и неналичието на защитно съоръжение за екипа. Паниш също по този начин твърди, че Болдуин е отказал образование за използването на оръжие. Той показа 3D анимирана реорганизация на стрелбата.

Искът е подаден в Ню Мексико, където е станал случаят. Запитан за размера на компенсацията, което фамилията ще търси, Паниш сподели: " Смятаме, че то ще бъде доста. "

Съдебният иск на фамилията е последният от множеството цивилен производства по отношение на съдбовната пукотевица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР