Селекция от нови български и чуждестранни филми в А1 Видеотека

...
Селекция от нови български и чуждестранни филми в А1 Видеотека
Коментари Харесай

Два нови български филма, хитова анимация и екшън комедия ще радват зрителите на А1 Видеотека през януари

Селекция от нови български и задгранични филми в А1 Видеотека могат да открият клиентите на през месец януари. Вълнуващите оферти за феновете през този месец включват българските заглавия „ ПЕТЯ НА МОЯТА ПЕТЯ “ и „ Жълт олеандър “, както и задграничната екшън комедия „ Убийствен трен “ и анимационния филм „ DC Лигата на супер-любимците “.

„ ПЕТЯ НА МОЯТА ПЕТЯ “ е български игрален филм, въодушевен от живота и творчеството на поетесата Петя Дубарова. Скоро след прекъсването на излъчването на кино лентата в киносалоните той е разполагаем в А1 Видеотека за клиентите на А1 Xplore TV. Историята дава обещание да развълнува освен феновете на поезията, само че и всеки, който демонстрира интерес към тематиките за тийнейджърството. Лентата споделя за 17-годишната ПЕТЯ, която подхваща рисково гмуркане в морето, защото се усеща предадена от родителите си и огорчена от неправда в учебно заведение. Между живота и гибелта тя среща идола си – младата поетеса Петя Дубарова. В действителността ПЕТЯ е подкрепяна от класната си – Ани Бочева, която таи в сърцето си грях към Петя Дубарова, тъй като преди 40 година е гласувала за понижаване на държанието ѝ. Петя Дубарова и Ани Бочева избавят ПЕТЯ, като ѝ оказват помощ да научи кои са значимите борби в живота и кои би трябвало да посипеш със давност.
-->
Второто българско кино предложение в селекцията на А1 Видеотека през януари е „ Жълт олеандър “ с присъединяване на Китодар Тодоров, Леонид Йовчев, Стефани Ивайло и Мариан Вълев. Историята споделя за съвършения проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел, който е обвързван с красивата му млада брачна половинка, някогашен италиански министър председател и загадка среща, която би трябвало да реши всичко. Фабулата се заплита след появяването на някогашен ухажор и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

Друго забавно заглавие през януари е екшън комедията на Дейвид Лийч „ Убийствен трен “, основана на японския разказ „ Matte Bettle ”. В нея вземат участие световноизвестни звезди като Брад Пит, Джоуи Кинг, Сандра Бълок и други. Абонатите на А1 Видеотека, фенове на жанра, ще съпреживеят историята на наемния палач Лейдибъг. Въпреки неприятния си шанс, той приема нова работа, която го води във влака стрела от Токио до Мориока. Докато претърсва вагоните за маркирано куфарче, Лейдибъг открива, че не е единственият професионален палач във влака.

За дребните почитатели предлага анимацията „ DC Лигата на супер-любимците “. Суперкучето Крипто и Супермен са неразделни най-хубави другари, споделящи едни и същи сили, борещи се един до друг с престъпността в Метрополис. Когато Супермен и останалите герои от Лигата на справедливостта са отвлечени, Крипто би трябвало да убеди група животни от приюта – Ейс хрътката, ПиБи прасето-боец, Мъртън костенурката и катерицата Чип да овладеят новопридобитите си сили и да му оказват помощ да избави супергероите.

С А1 Видеотека клиентите на А1 могат да избират всред над 25 000 заглавия от разнообразни жанрове. Те могат да наемат хитовите ленти против налична такса и да ги гледат безграничен брой пъти в границите на 48 часа. Интерактивната телевизионна платформа съдържа функционалности, основани посредством технологии като изкуствен интелект, с помощта на които тя „ помни “ желанията на своите клиенти. Така им предлага наличие, което с времето съответствува от ден на ден с техните зрителски ползи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР