Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов коментира представянето

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов коментира представянето
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Превъзхождат ни тези, които имат силни първенства

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов разяснява представянето на отбора в шампионата от Волейболната лига на нациите в Осака. Константинов обясни обстановката в представителния тим и показа, че във втория ни домашен шампионат във Варна ще забележим състав, в който ще има няколко промени.

“Имахме повече шансове против Италия, само че изпуснахме някои моменти. Изиграхме мача с Япония по най-хубавия метод, а с Полша бяхме на приливи и отливи. Липсваше ни непоклатимост. Липсват петима съществени души. Очевидно е, че момчетата, които би трябвало да играят на тяхно място, отстъпват по качества. Всички, които се качиха в самолета, могат да влязат в групата. Скримов и Влади Иванов ще влязат на мястото на Маринков и Каракашев. Ще решаваме съгласно обстановката. Според мен възможностите ни за класиране минаваха през Сърбия и по-късно против Австралия. Другата ни цел е оставане и да дадем повече шансове на хора да играят. От титулярите играят двама”, стартира Константинов.

“Засега изключвам Ники Николов като вид. Ако положението му разреши, може да играе против Иран. Очаквам тежки противници във Варна. Ще опитаме да забележим в тази групировка какъв брой можем да се приближим до топ тимовете. Ще търсим победа във Варна. Играем по-добре при започване на шампионатите и най-после не ни доближават силите. Проблемът е както физически, по този начин и душевен. Превъзхождат ни тези страни, които имат мощни първенства”, приключи селекционерът на България. СНИМКА: FIVB
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР