Селекционерът на националния отбор по волейбол Николай Желязков сподели при

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Николай Желязков сподели при
Коментари Харесай

Николай Желязков: Не трябва да съжаляваме за това, което постигнахме

Селекционерът на националния тим по волейбол Николай Желязков показа при завръщането на тима в България след края на Лигата на нациите, че е удовлетворен от представянето на своя отбор.

Треньорът не скри, че занапред следва още доста работа за „ трикольорите “ преди Световното състезание, което ще се организира в края на август и началото на септември в Полша и Словения.

„ В последна сметка, би трябвало да сме удовлетворени от играта на тима. Играта с всеки минал шампионат и мач става на все по-добро равнище. От позиция на класирането считам, че можехме да създадем някоя победа повече, само че поради тима, с който участвахме, не би трябвало да съжаляваме за това, което постигнахме “, показа наставникът на Летище София.

Николай Желязков счита, че опитът на Цветан Соколов и Тодор Скримов ще помогне доста на отбора.

„ Видя се един Алекс Николов, който с гръм и тропот влезе в този тим. Едно доста положително показване и на другите дебютанти. Очаквах още и чакам още от Парапунов. Опитните също играха добре. Едно положително показване на момчетата, не мога да бъда неудовлетворен. Има, несъмнено, какво още да подобрим за Световното състезание. Очакваме и опитни състезатели да се причислят тогава – Цветан Соколов, Тодор Скримов. Тяхното наличие в тима ще бъде доста значимо “, сподели още Ники Желязков.

Със напълно млад състав треньорът имаше за цел да остане в Лигата на нациите. Националният отбор съумя да го реализира и към този момент мисли за идния шампионат на планетата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР