Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Силвано Пранди

...
Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Силвано Пранди
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Впечатли ме волята на играчите

Селекционерът на националния тим на България по волейбол Силвано Пранди остана удовлетворен от волята на своите ученици при успеха с 3:2 гейма на Австралия в Лигата та нациите във Варна.

"Направихме мач, който е цялостно отражение на положението ни сега. Представихме се непостоянно - с пикове и спадове. Но значимото е, че стигнахме до успеха. Беше видно, че нямаме най-благоприятен тип в офанзива, само че това е нещо, което занапред ще подобряваме и за идващите мачове ще поработим по този подробност ", разяснява селекционерът на България Силвано Пранди.

"Това, което ме впечатли, беше желанието и показаната воля от всички играчи - макар компликациите, да се преборят и да завоюват мача. Това беше най-важното от срещата с Австралия ", добави италианският експерт след завръщането си пред българска аудитория отпред на националния тим.

От своя страна, наставникът на Австралия Марк Лебедев разяснява след дуела: “Доволен съм от играта ни, макар загубата. Истината е, че и двата тима направиха доста добър мач. Съжалявам единствено, че изпуснахме да вземем втория гейм, което се оказа решаващо за мача. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР