БДЖ организира пътуване с ретро влак до Банкя по повод

...
БДЖ организира пътуване с ретро влак до Банкя по повод
Коментари Харесай

Влак с парен локомотив и царски вагони ще пътува до Банкя на 1 юни

БДЖ провежда пътешестване с ретро трен до Банкя във връзка Международния ден на детето на 1 юни. Празничният трен ще бъде формиран от парен локомотив, пет седящи вагона за пътуващите и два от вагоните на царската комбинация на цар Борис III “Корона Експрес “. Царските вагони, в това число и персоналният вагон на царя, ще могат да бъдат прегледани от всички дребни и огромни фенове на влаковете по време на престоя на ретро композицията в гарата в Банкя.

Парният локомотив ще потегли с атракционния трен от Централна гара София в 9.55 ч. и ще дойде в Банкя в 10.25 ч., където пътуващите с композицията ще могат да се причислят към разнообразната празнична стратегия в курортния град, отдадена на детския празник.

Още с идването си гостите на града ще бъдат посрещнати с театрални и концертни осъществявания от сцената в парк „ Ротонда “, а от самото начало на престоя си аниматори ще занимават малчуганите с разнообразни интензивности и занимателни игри. По обяд при Часовниковата кула ще бъде позициониран пожарен автомобил, който децата ще могат да прегледат и да научат любопитни истории от пожарникарите. За младежите ще има специфична изненада с посетител една от родните ни Youtube сензации.

От Банкя влакът ще тръгне назад към София в 15.55 ч. и ще дойде в столицата в 16.25 ч. Цената на билета за пътешестване в двете направления София - Банкя - София е 30 лева с включено непокътнато място, като за всички деца до 10-годишна възраст билетите ще бъдат на половин цена.

Билети за този трен могат да бъдат закупувани от през днешния ден след 12.00 ч. от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната, както и онлайн от понеделник (27 май) през системата за онлайн резервации.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР