Селекционерът на Колумбия Карлос Кейрош се ядоса на съдиите в

...
Селекционерът на Колумбия Карлос Кейрош се ядоса на съдиите в
Коментари Харесай

Съдийска прищявка подлуди селекционера на Колумбия

Селекционерът на Колумбия Карлос Кейрош се ядоса на съдиите в миналия дуел против Чили от четвъртфиналите на Копа Америка. “Лос кафетерос” бяха отстранени след дузпи, откакто отборите не съумяха да си вкарат гол в постоянното време. Португалският експерт се оплака от решението на арбитрите да заложат на нова процедура и то не през цялото време на срещата.

От 15-ата минута нататък страничните рефери стопираха да подвигат флага за засада, до момента в който офанзивата не завършеше. Това се случи даже в обстановки, в които засадата беше видна с просто око. Съдиите започнаха това, разчитайки на системата за видеонаблюдение - ВАР.

“Чак на полувремето ни осведомиха за това - недоволстваше Кейрош. - Те не желали да накъсват играта. Боговете на футбола полудяха! Не може при засада на 40 метра от вратата играта да бъде оставяна да продължи. В такива случаи не знаем какво да вършим. Защитници се чудят дали да правят нарушаване, което би им донесло червен картон. Така се рискуват и травми на вратари и нападатели.”

Все отново Кейрос би трябвало да благодари на ВАР, тъй като поради системата два гола на Чили не бяха зачетени. Колумбия имаше нещастието да отпадне без получен гол, като не включваме дузпите против Чили. Копа Америка 1/4 кръг, събота 29 юни  Колумбия 4:5краен резулат  Чили
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР