Стартът на летния сезон започна с ударна доза смях и

...
Стартът на летния сезон започна с ударна доза смях и
Коментари Харесай

Впечатляващо разнообразие от заглавия и сезон на bTV, за който всички говорят

Стартът на летния сезон стартира с ударна доза смях и завръщане на комедийното куиз-шоу „ Кой да знае? “. Предаването предстоящо прикова 27,2% феновете от всички възрасти (All 4+, източник ГАРБ) в първата делнична вечер на седмицата като повтори триумфа на играта при нейния старт през януари и удостовери, че триото Сашо Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев се радва на лоялна публика.

Последните месеци bTV не стопира да радва своите фенове като напълно обнови пролетната си стратегия. Голямото завръщане на Ники Кънчев в „ Стани богат “ провокира същинско неспокойствие измежду почитателите на предаването, което продължава да регистрира висока гледаемост в часовия си слот, предлагайки нови познания на хората от всички възрасти – 29,8% аудиторен дял (All 4+, източник ГАРБ). Бляскавото танцово шоу “ Dancing Stars ” притегли едни от най-талантливите звезди на сцената и се радва на постоянен триумф (27,5%) измежду най-широката телевизионна публика (All 4+, източник ГАРБ) и часови слот на лъчение.

Телевизионният феномен „ Ергенът “ още веднъж предизвика феновете и се трансформира в най-коментираното шоу през сезона в обществените мрежи и цифрови платформи, предизвиквайки същински възторг и десетки хиляди мнения, реакции и споделяния на наличието. Според формалните пийпълметрични данни, премиерният сезон на „ Аз обичам България “ по bTV води безапелационно по аудиторен дял измежду развлекателните излъчвания в петъчната вечер с 26,1% от феновете (All 4+, източник ГАРБ). Последният и специфичен епизод на предаването ще се излъчи този петък и е отдаден на празника за 24 май.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Съпричастност, вяра и доброта са посланията на обществения план „ Бригада Нов дом “, който стремително се завърна в ефира на bTV и с аудиторен дял от 27,8% (All, 4+) безапелационно изпреварва конкуренцията в съботната вечер, събирайки цялото семейство пред екрана. Впечатляващо многообразие от заглавия и сезон на bTV, за който всички не стопират да приказват.

„ Щастлив съм, че програмата на bTV се трансформира. Направихме съществени стъпки за възобновяване на програмното наличие на цялата група. Предложихме нови висококачествени формати и известни лица, които бързо завоюваха вниманието на феновете. Нашите излъчвания доближават до най-широка публика и поставяме старания да имаме богат набор от заглавия, подобаващи за всички жанрови желания и възрасти. От началото на годината отчитаме сериозен растеж от 30,3% на 34,8% в междинния аудиторен дял и се радваме на 15% повече фенове в най-гледаното време. Тематичния канал bTV Story има приказен резултат и за малко време се подреди измежду най-гледаните стратегии в страната. Продължаваме традицията да сме първи и да вкарваме премиерни заглавия на българския пазар.  Зрителите могат да чакат още по-богат сезон през есента “, разяснява Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV. 

bTV Новините и настоящите излъчвания също регистрират висока гледаемост напролет и са безапелационен водач измежду феновете в най-широката възрастова група. Новинарските излъчвания на bTV, предаванията „ Лице в лице “ с Цветанка Ризова, „ 120 минути “ със Светослав Иванов и „ Защо, господин министър? “ с Жени Марчева са измежду най-гледаните стратегии с настоящо наличие (All 4+, източник ГАРБ) в седмичния ефирен ефир и особено цифрово наличие.

Разнообразието и качествено наличие ще бъдат мотор и през есента, когато bTV ще показа на своите фенове новия международен формат „ Островът на 100-те гривни “, трансформирал се в сензация в няколко страни. Заедно с това се завръща и спортното риалити „ Бягство към успеха: Съкровището “, коeто ще изправи двойки участници в занимателни провокации и ще ни води до разнообразни кътчета на България. Зрителите могат да чакат и идващ мощен сезон на музикалното шоу „ Гласът на България “, който ще донесе въодушевление, извънреден гений и доста изненади за правилните почитатели.

Последвайте формалните канали на bTV в обществените мрежи и следете всичко най-важно от обичаните излъчвания и шоу стратегии.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР