Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат не скри разочарованието си от

...
Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Адвокаат: Никой не очаква такива резултати в днешно време

Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат не скри разочарованието си от развиването на битката в група “А” от международните квалификации. “Лалетата” победиха с 3:1 като посетител Беларус, само че съперникът им за второто място Швеция раздра Люксембург с 8:0 и значително си подсигурява присъединяване на плейофите. Шведите имат с 3 точки повече от Холандия и с 12 гола по-добра голова разлика преди визитата си в Амстердам.

“Разбира се, резултатът сред Швеция и Люксембург е много непредвиден. Трудно ми е да си показва, че в днешно време някой може да загуби с сходна разлика на интернационално равнище. Въпреки това, ние знаехме, че би трябвало да излезем и да победим. Направихме го и в този момент ще се готвим за мача против шведите в Амстердам. Още имаме шансове за класиране”, съобщи Адвокаат.

“Когато пуснах Мемфис Депай, заиграхме в скица 4-2-4 и създадохме няколко положителни положения. Ако ги бяхме осъществили, нещата можеха да се развият по различен метод. Беларусите заиграха по-офанзивно при започване на второто полувреме. В края успяхме да победим, макар че не изиграхме най-хубавия си мач”, добави Адвокаат. Мондиал 2018 9 кръг, събота 7 октомври  Беларус 1:3краен резулат  Холандия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР