Селекционерът на Брайтън Греъм Потър и ръководството на Челси са

...
Селекционерът на Брайтън Греъм Потър и ръководството на Челси са
Коментари Харесай

Челси се договори с нов треньор

Селекционерът на Брайтън Греъм Потър и управлението на Челси са постигнали устно единодушие по изискванията на британеца и се чака до часове да се трансформира в новия треньор на „ сините “, предава Скай Спортс.

Все още няма подписан контракт, само че са извършени „ положителни диалози “. Това ще бъде и първото треньорско предопределение на новия притежател на клуба – Тод Бьоли. Челси ще би трябвало да заплати 16 милиона паунда на Брайтън, защото това е откупната уговорка на треньора на „ чайките “. Джейми Карагър показа, че се опасява за Греъм Потър.

„ Това е безмилостен клуб и не съм сигурен, че Потър ще пасне. Ако бях на негово място, щях да открия, че е доста мъчно да имам вяра, че нещо ще се промени. Те просто се отхвърлиха от управител след шест мача от сезона. Това е огромна крачка за неговата кариера и Челси са към момента един от топ клубовете. Те са към момента международен първенец, само че се страхуваш за Потър, че ще бъде като всеки различен треньор на Челси в последните 10 години – в случай че не даде резултати незабавно, то те ще търсят нов треньор след 12 месеца “, разяснява Карагър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР