Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков коментира поражението

...
Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков коментира поражението
Коментари Харесай

Ангел Стойков постави положителна оценка за юношеския национален отбор

Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков разяснява провалянето с 0:1 от Англия в първия кръг на квалификациите за Евро 2018. Въпреки провалянето, " лъвчетата " не престават в идващия стадий на пресявките, откакто победиха Ислания и Фарьорски острови в предходните си два мача.
 България U19 - Англия U19
”Оценката ни за цялостното показване е позитивна. Успяхме да се класираме за идващия кръг. Стана доста прекрасен мач против Англия. Срещата ни дава ясна визия какво ни липсва и какво би трябвало да подобряваме. Имаше положителни неща, само че и други, върху които да работим. С течение на времето започнахме да отпадаме, само че показахме темперамент и стигнахме до обстановка за гол”, съобщи Стойков.
 България U19 - Англия U19
“Срещу настоящия европейски първенец няма по какъв начин някой да не е стимулиран. Не всички съумяха да изпълнят дилемите си, само че това е обикновено. Правим проекти за идващия кръг. Искам да благодаря на господин Панов и господин Коставинов за отличните условия, които ни предоставиха. Имаме избрани дати за график. Всичко се прави по план”, добави още той.

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР