ВАШИНГТОН (АП) — Полицай, който не беше на работа, беше

...
ВАШИНГТОН (АП) — Полицай, който не беше на работа, беше
Коментари Харесай

Полицай, който не беше на работа, ранен при стрелба във Вашингтон, окръг Колумбия

ВАШИНГТОН (АП) — Полицай, който не беше на работа, беше ранен в понеделник следобяд, когато обвинен откри огън, до момента в който служителят на реда шофираше към работа.

Началникът на столичното полицейско ръководство Памела Смит сподели, че служителят на реда е бил на път към 4-та районна станция малко след обяд, когато е „ забелязал транспортно средство, което се движи доста безредно “ пред него с двама души вътре на 5800 блок на 7-ма улица Северозапад. След това транспортното средство „ спря доста ненадейно “ и един мъж излезе и откри огън по колата на служителя на реда, сподели тя.

Остава неразбираемо дали стрелците са знаели, че жертвата, която не е разпозната, е служител на реда. Полицаят, 18-годишен деец от MPD, не е бил в униформа и е управлявал персоналния си автомобил. Той е с пострадвания, без заплаха за живота и е съумял самичък да стигне до 4-то районно ръководство, където е превозен в болница. Смит не можа да удостовери дали служителят на реда е бил прострелян или ранен от летящи парчета.

Полицаят съумя да даде частична рег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР